De Boterlinie Roden

Roden Verkoop gestart
Van € 455.000 tot € 565.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (35 beschikbaar)
  • Wonen 106 tot 181 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 130 tot 188 m²

Project De Boterlinie Roden

START VERKOOP DONDERDAG 23 NOVEMBER | KOM LANG TUSSEN 18.00-20.30 UUR BIJ ONS OP KANTOOR

Locatie
De woningen op de “Vrijetijdsboulevard” worden gerealiseerd tegenover de kampeerhal in Roden. Deze nieuwe wijk krijgt de naam “De Boterlinie”. In totaal worden er 56 nieuwbouwwoningen gerealiseerd op de huidige mountainbikebaan. Hiervan zijn er 20 bestemd voor sociale woningbouw en de overig 36 worden gebouwd door Nijhuis Bouw Noord.

Ontwerp
De woningen zijn ontworpen door VDP architecten uit Groningen. In het ontwerp zijn de typische Drentse landschappen gecombineerd met het industriële verleden van deze plek, met als inspiratiebron de oude melkfabriek aan de Kanaalstraat. Laos Landschapsarchitectuur is verantwoordelijk voor het tekenen van de groene inrichting van het binnengebied tussen de woningen van Nijhuis en de sociale huurwoningen. Dat “groen” centraal staat, is een vast gegeven, net als het vinden en verbinden van de nieuwe bewoners door de diverse ontmoetingsplekken.

Doelgroep
De ontworpen huizen zijn bestemd voor diverse doelgroepen, zoals Hendrik Prosman van Nijhuis aangeeft. Het worden gezinswoningen met een oppervlakte van 130 tot 180 m2. Tevens komen er levensloopgeschikte woningen bestemd voor de oudere doelgroep, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Verkoop
Op donderdag 23 november start de verkoop bij ons op kantoor en ook vanaf dat moment online. Inschrijven kan via je eigen account op deboterlinie.nl. Je kunt je inschrijven tot maandag 4 december a.s 12.00 uur.

Heb je vragen, laat het ons dan gerust weten.

Thuis nieuwbouwmakelaars

Foto's

Omgeving

Geïnspireerd op het Drentse landschap

Vanaf de Kanaalstraat wordt het landschap aan twee zijden ontsloten. Nog belangrijker dan de wegverbinding, zijn de informele routes in de buurt en tussen de buurt en de omgeving. Centraal in de wijk markeert een grote eik de ontmoetingsplek. In het landschap zorgen we voor interessante gradiënten die aantrekkelijk zijn voor planten en dieren. Wat klimaatadaptie betreft, toont het Drentse landschap zich al eeuwenlang veerkrachtig. Door te spelen met hoog en laag, nat en droog ontstaan aantrekkelijke microbiotopen en tegelijkertijd waterbuffering bij hevige waterval

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2023

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 35 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Boterlinie Roden

Van € 455.000 tot € 565.000 v.o.n.