Nieuw Noordpoel

Roelofarendsveen
Van € 595.000 tot € 649.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
 • Wonen 170 tot 180 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 189 tot 345 m²

Project Nieuw Noordpoel

Herenhuis - Type A en Type B

In Nieuw Noordpoel is het groots, duurzaam en comfortabel wonen. 

U krijgt hier het maximale aan woonplezier. De woningen hebben de uitstraling van een herenhuis, zijn zeer ruim (170 m2 – 180 m2) en zijn – binnen de aangeboden opties – naar eigen wens in te delen. Zo kunt u één van de vier slaapkamers met enkele aanpassingen gebruiken als kantoor of inloopkast. De ruime raampartijen, de garage, de dakkapel en erkeropties zorgen voor een fijn, licht leefklimaat en fraai uitzicht op het mooie, waterrijke achterland.  

Alle woningen hebben een eigen parkeergarage, extra parkeerruimte voor de deur en een royale tuin. In deze rondom de woning gesitueerde tuin is altijd een zonnetje te vinden is, ongeacht het tijdstip op de dag. Vier van de zes woningen grenzen aan het doorgaande water, waar een eigen sloep aangemeerd kan worden. Zo stapt u vanuit uw huis direct aan boord om even lekker weg te tuffen, zomaar op een mooie dag.  

Kenmerken woning Type A en B; 
• Inhoud circa 672 m³ en 728 m³
• Inpandige berging circa 19 m²
• Verwarming vloerverwarming via warmtepomp
• 12 zonnepanelen op het dak
• Mogelijkheid indeling zolder - dakkapel
• Aanbouw erker keuken en uitbouw 1,2 meter of 2,4 meter diep

- Voor actuele informatie en beschikbaarheid van bouwnummers kunt u contact met Rietbroek Makelaardij.
- Prognose start bouw is 1e kwartaal 2021 - Oplevering 1e kwartaal 2022

Foto's

Omgeving

A1-locatie: centraal gelegen, rustig én bruisend tegelijk

De locatie is fantastisch. Uw toekomstige woning ligt op een rustig, groen erf, direct aan een poel die in verbinding staat met de omringende polders en het sluisje naar het Braassermer-meer. Via het Noordeinde en een doodlopende, eigen weg is het erf uitstekend bereikbaar. Aan de noordzijde grenst het erf aan woningen en bijbehorende tuinen en aan de zuidzijde aan een wandel- en fietspad dat naar de poel, de achtergelegen wijk en het Braassemermeer loopt.

U kunt wandelend boodschappen doen en de gezelligheid opzoeken. Het Noordplein, hét winkelcentrum van de gemeente Kaag en Braassem, bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand en ook scholen, sportaccommodaties, cafés en restaurants zijn wandelend en fietsend te bereiken. De reistijd naar de A4 bedraagt zeven minuten. Vanaf de oprit liggen Den Haag, Leiden, Schiphol, Amsterdam en prachtige kust- en duingebieden op maximaal 30 kilometer rijafstand.

Als u op een mooie zomerdag er liever varend op uittrekt, kan dat ook. Roelofarendsveen heeft dankzij zijn veenpolders en zijn mooie ligging aan het Braassermeermeer een open vaarverbinding naar de Kager- en Westeinderplassen, de kust en steden als Leiden, Utrecht, Amsterdam. Het dorp kenmerkt zich verder door een lange tuinbouwgeschiedenis en een rijk verenigings- en bedrijfsleven. In het dorp vinden veel evenementen plaats, die veelal georganiseerd worden door inwoners zelf. Met als hoogtepunt de Veense kermis, die ieder 3e weekend van september plaatsvindt en regionale bekendheid geniet door het vermaarde Veense bloemencorso. De route van die bloeiende optocht loopt over het Noordeinde, dus u zit ieder jaar gegarandeerd op de eerste rang.

Het is duidelijk. Hier hoeft u niet te kiezen tussen een rustige, veilige woonomgeving, een centrale woonplaats in het Groene Hart, de gezelligheid en het gemak van een centrum om de hoek of prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes die direct ‘starten vanuit uw huis’. Hier krijgt u het allemaal.

360° foto's en video

Planning

Nu
Verwachte start bouw januari 2021
Verwachte oplevering maart 2022

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

 • Type A

  2-onder-1-kapwoning Van € 595.000 tot € 645.000 v.o.n.
  • wonen 170 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type A (Bouwnr. 4) 170 m² wonen 6 kamers € 629.000 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 5) 170 m² wonen 6 kamers € 595.000 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 1) Onder optie 170 m² wonen 6 kamers € 598.500 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 3) Onder optie 170 m² wonen 6 kamers € 645.000 v.o.n.
  Type A (Bouwnr. 6) Onder optie 170 m² wonen 6 kamers € 645.000 v.o.n.
 • Type B

  2-onder-1-kapwoning € 649.000 v.o.n.
  • wonen 180 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type B (Bouwnr. 2) 180 m² wonen 6 kamers € 649.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuw Noordpoel

Van € 595.000 tot € 649.000 v.o.n.