Maasparcje Roermond

Roermond Verkoop gestart
Van € 321.255 tot € 430.155 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 51 (7 beschikbaar)
 • Wonen 48 tot 51 m²
 • Aantal kamers 4

Project Maasparcje Roermond

Recent zijn wij gestart met de verkoop van 51 klimaat adaptieve Ecolodges gelegen aan de Roermondse Weerd.
Deze Ecolodges liggen op een aluminium ponton en dit ponton is op zijn beurt weer bevestigd aan een tweetal meerpalen waardoor ook de nutsvoorzieningen (riool, kabel en elektra) naar binnen worden gebracht.

De Ecolodges worden aangeboden in 5 verschillende types:
• C2 – afmeting: 4,30 x 15 meter met 2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbedmogelijk;
• C3 – afmeting: 4,3 x 16 meter met 2 tweepersoonsslaapkamers;
• D1 - afmeting: 4,3 x 16 meter met 2 grote slaapkamers
• D1 Villa Anna - afmeting: 4,3 x 16 meter met bedstee
• D2 – idem aan C3 met spiltrap naar dakterras.

De Roermondse Weerd is gelegen aan de Maasplassen, 3000 hectare met grote en kleine plassen die gezamenlijk het grootste watersportgebied in Nederland vormen, en dus een waar eldorado zijn voor watersportfans. De mogelijkheden zijn eindeloos: op, in en rond de Maasplassen kunt u zwemmen, roeien, zeilen, surfen, vissen, waterskiën en zelfs wakeboarden. Wilt u met uw eigen boot op pad? In Roermond en het Maasplassengebied heeft u keuze uit vier jachthavens.

De Weerd, met tal van watersportmogelijkheden is gelegen op 10 fietsminuten van de historische binnenstad van Roermond. De sfeervolle binnenstad van Roermond is een absolute aanrader. Je kunt hier heerlijk winkelen en flaneren. Een omvangrijk winkel- en horeca-aanbod is geconcentreerd rondom een aantal fraaie pleinen en langs de Roerkade. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaakjes en uiteraard het Designer Outlet.
Roermond heeft zelfs bloeiende horecavoorzieningen op alle niveaus tot zelfs 2 sterren!

In de directe omgeving van Roermond vindt u het beschermd natuurgebied De Meinweg en tevens is de fietsregio Midden-Limburg en Roerstreek een van de mooiste van het land.

De volledig afgewerkte en gebruiksklare klimaat adaptieve Ecolodges zijn in een brede range te koop, afhankelijk van de oppervlakte, eigen grond en het gekozen type Ecolodge. Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende liggingen, oriëntatie en grondoppervlakten. Dat kunnen wij u ter plekke op locatie helder uitleggen.

De van alle gemakken voorziene en energie neutrale Ecolodges worden geplaatst op een aluminium drijver dat op zijn beurt weer wordt verankerd middels een tweetal meerpalen. Deze Ecolodges liggen in een prachtig aangelegd park met strand en zijn klimaat adaptief omdat ze bij een eventuele hoogwatersituatie meebewegen met de waterstand.

De Ecolodges zijn bestemd voor recreatief eigen gebruik danwel voor recreatief verhuur, permanente bewoning is niet toegestaan.

De gemeenschappelijke voorzieningen van het park worden ondergebracht in een professioneel beheerde VvE.

Het park beschikt over een eigen strandje en is gelegen op 150 meter van de Roermondse noorderplas met tal van horecavoorzieningen zoals dagstrand en beachclub Palm Beach, Beachclub Bruis, Beachclub Koers Zuid en Wakepark Beaver Creek verder vind u er een dagstrand, aanlegsteigers en een doggy beach.

De Weerd is volop in ontwikkeling wilt u meer weten over de toekomstplannen dan verwijzen wij u naar de site: heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken dan horen wij dat graag.

De volledig afgewerkte en gebruiksklare klimaatadaptieve Ecolodges zijn in een brede range te koop, afhankelijk van de oppervlakte eigen grond en het gekozen type Ecolodge.

Deze woning kunt u bezichtigen.
Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over het aanbod aan verschillende liggingen, oriëntatie en grondoppervlakten. Dat krijgt u ter plekke op locatie helder uitgelegd.

Komende weken kunt u (ook tijdens de vakantie periode) via Peters, Wiertz & Wijnands makelaardij een afspraak maken voor een life bezoek aan de locatie, inclusief het eigen strandje én twee volledig ingerichte voorbeeld-Ecolodges.

Ter plekke krijgt u 1-op-1 deskundige uitleg en een antwoord op al uw vragen. Neem lekker plaats op het verhoogde terrasje en geniet van de totale rust van de locatie of het strandje.

Verhuur
De Ecolodges, de ligging van het Maasparcje en de directe omgeving lenen zij bij uitstek voor recreatieve verhuur.
U kunt de Maasparcje-lodges tevens verwerven met als doel deze geheel of gedeeltelijk te verhuren.
Verhuurinkomsten dekken o.a. kosten van de VVE en zorgen ook voor extra inkomsten, een prima manier om passief inkomen te genereren.
Zo kunt U het nuttige met het aangename combineren.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

 • D2

  Benedenwoning € 335.255 v.o.n.
  • wonen 48 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  D2 (Bouwnr. 1) 48 m² wonen 4 kamers € 335.255 v.o.n.
  D2 (Bouwnr. 2) 48 m² wonen 4 kamers € 335.255 v.o.n.
  D2 (Bouwnr. 3) 48 m² wonen 4 kamers € 335.255 v.o.n.
  D2 (Bouwnr. 4) 48 m² wonen 4 kamers € 335.255 v.o.n.
  D2 (Bouwnr. 5) 48 m² wonen 4 kamers € 335.255 v.o.n.
 • C3

  Benedenwoning Van € 321.255 tot € 430.155 v.o.n.
  • wonen 48 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  C3 (Bouwnr. 1) 48 m² wonen 4 kamers Prijs op aanvraag
 • D1 Villa Anna

  Benedenwoning € 359.975 v.o.n.
  • wonen 51 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  D1 Villa Anna (Bouwnr. 1) 51 m² wonen 4 kamers € 359.975 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Maasparcje Roermond

Van € 321.255 tot € 430.155 v.o.n.