Ridder van Asenrode Asenray Vrijstaande woningen IN AANBOUW

Roermond Bouw gestart
€ 673.750 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (1 beschikbaar)
  • Wonen 185 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 1.090 m²

Project Ridder van Asenrode Asenray Vrijstaande woningen IN AANBOUW

Energiezuinig wonen in Asenray! Bouw gestart, oplevering voorjaar 2024.

Laatste villa beschikbaar! De bouw is reeds gestart.

Nieuwbouw heeft als grote voordeel dat deze woningen moeten voldoen aan de laatste bouweisen en daardoor zeer energiezuinig zijn. Denk hierbij aan zeer goede isolatie, maar ook geen gasaansluiting meer. De woningen worden standaard voorzien van een aantal zonnepanelen.

Moderne, vrijstaande woningen
De prachtige, vrijstaande woningen worden gebouwd aan het verlengde van De Molenakker, een locatie met een prachtig uitzicht. De woningen beschikken allen over een ruime open keuken in verbinding met de woonkamer met veel tuincontact. Ook beschikken de woningen over een ruime verdieping, met maar liefst drie grote slaapkamers, een ruime badkamer én een berging.
Ondanks dat de woningen allemaal dezelfde uitstraling hebben, beschikken ze toch over een eigen unieke indeling. Dit zorgt voor een mooie variatie tussen de woningen.
De unieke indeling van de woningen komt mede dankzij de toepassing van carports, garages en bijkeukens. Deze verschillen echter per woning en zijn zichtbaar op de plattegronden.
Kortom, een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.
Ook aanpassingen, zelfs het realiseren van een levensloopbestendige indeling, zijn mogelijk!

Asenray

Asenray is een klein kerkdorpje in de gemeente Roermond. Vanuit Asenray bent u in vijf (auto)minuten op de Huis- en Tuinboulevard en het Retailpark, ten westen van de A73. Hier bevinden zich meerdere (grote) supermarkten van verschillend prijsniveau, bouwmarkten, woonwinkels en huishoudspeciaalzaken.
Daarnaast is het is heerlijk genieten in en rondom Asenray. Voor de actieve natuurgenieters zijn er vele wandel- en fietsmogelijkheden, zowel op de lange afstand als in de directe omgeving. Wie meer houdt van het stadsleven; de binnenstad van Roermond is binnen 10 autominuten bereikbaar. De sfeervolle stad kent een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen.

Voor de actieve natuurgenieters zijn er vele wandelmogelijkheden, zowel op de lange afstand als in de directe omgeving.
Denk hierbij aan het Pieterpad dat Asenray doorkruist. Maar ook de sportieve natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de natuur mede dankzij de Nordic Walking-routes en de aanwezigheid van 2 golfbanen in de directe omgeving. Fietsers kunnen op verharde paden de omgeving verkennen en voor mountainbikers zijn er genoeg mogelijkheden. Ook aan degene die van rustig genieten houdt is gedacht; er ligt een heerlijke, schaduwrijke picknickplek aan de rand van Asenray.

Door de gunstige centrale ligging in de Euregio Rijn-Maas-Noord is er sprake van een gemakkelijke bereikbaarheid. Daarnaast biedt de nabijgelegen A73 een snelle verbinding in zowel noordelijke als zuidelijke richting. Ook Duitsland is gemakkelijk te bereiken.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw januari 2023
Verwachte oplevering mei 2024

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing