Neeldervelt 33 woningen

Roermond Bouw gestart
Van € 350.000 tot € 370.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 36 (1 beschikbaar)
  • Wonen 111 tot 123 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 208 tot 325 m²

Project Neeldervelt 33 woningen

NEELDERVELT TE ROERMOND

De bouw is gestart, er zijn nog enkele toekomstbestendige woningen beschikbaar!

De contouren van Neeldervelt worden langzaam, maar zeker duidelijk. We kunnen inmiddels met recht van een populaire woonwijk spreken. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want Neeldervelt is echt de ideale uitvalsbasis. Lekker dicht bij alle voorzieningen, maar ook natuur vind je er om de hoek. Met een keur aan faciliteiten in de directe omgeving is deze woonwijk bovendien toekomstbestendig. Simpel gezegd: Neeldervelt heeft ‘Alles in de buurt’!

Toekomstbestendige twee-onder-een-kapwoningen
Deze mooie grotendeels gelijkvloerse woningen hebben een woonoppervlak van 114m2 en liggen op percelen variërend van 212 m2 tot 332m2 met een eigen achterom. Genoeg ruimte voor een fijne tuin, of je nu kiest voor een hoek- of tussenwoning. Alle woningen zijn daarnaast voorzien van een buitenberging aan de achterzijde van de tuin. De tweekappers hebben een klassieke basis maar dan gestoken in een modern jasje. De ruime woonkamer met open keuken ligt aan de voorzijde van de woning, de slaapkamer met badkamer aan de tuinzijde. Daarnaast is de begane grond uitgerust met een handige binnenberging. De verdieping is naar eigen behoefte in te richten, bijvoorbeeld als ruime bergzolder maar ook als logeerkamer. Een aantal woningen is voorzien van ruime dakkapel waardoor de verdieping nog ruimer aanvoelt.

Toekomstbestendige walwoningen
Bij dit type heb je de keuze tussen de vrijstaand geschakelde walwoningen met een woonoppervlakte van 131m2 of de twee-onder-een-kap walwoningen met 123m2 aan woonruimte die parallel aan de straat liggen. De uitstraling van deze woningen sluit aan bij het bestaande straatbeeld aan De Tegelarije. In je achtertuin geen last van inkijk van achterburen, want die heb je simpelweg niet! Op de begane grond heb je in de walwoningen alle benodigde ruimte om gelijkvloers te wonen. Van slaapkamer met tuinzicht tot een complete badkamer en toilet. Ook een inpandige berging ontbreekt hier niet. Op de verdieping heb je de mogelijkheid een extra slaapkamer te situeren of een kantoor aan huis. De percelen variëren van 233 m2 tot wel 350m2.

ALGEMEEN BIJ ALLE WONINGEN

Comfortabel en duurzaam
Alle woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de luchtwarmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Tevens is de installatie voorzien van topkoeling. Door de energiezuinig balansventilatiesysteem met een warmte terugwin-unit is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Bereikbaarheid
Neeldervelt beschikt over een gunstige geografische ligging. Zo is het slechts 5 minuten fietsen naar het stadscentrum van Roermond. Hier kun je gemakkelijk op de Intercity stappen of gebruik maken van het vernieuwde busstation. Ook met de auto ben je zo de snelweg A67 op richting Maastricht of Venlo. Door de centrale locatie van Roermond zijn vrijwel alle bestemmingen in Limburg en daarbuiten goed te bereiken.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop januari 2022
Start bouw augustus 2022

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Neeldervelt 33 woningen

Van € 350.000 tot € 370.000 v.o.n.