Buitenhof de Leistert

Roggel
Van € 233.000 tot € 447.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (1 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 190 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 464 tot 990 m²

Project Buitenhof de Leistert

Een vakantiewoning kopen in hartje Limburg? Het kan op Buitenhof de Leistert. Een ruim opgezet vakantiepark met uitgebreide voorzieningen (o.a. subtropisch zwemparadijs, restaurant, supermarkt en plaza met indoor speeltoestel). Het park wordt omringd door schitterende natuurgebieden en is vanwege de centrale ligging zeer geliefd bij haar vakantiegasten. Een recreatiewoning op de Buitenhof is dan ook een mooie investering met aantrekkelijke verhuurrendementen tot 6%.

Vanwege het succes van Buitenhof de Leistert wordt het park uitgebreid met moderne recreatiewoningen in een eigentijdse architectuur en traditionele vakantieboerderijen (nieuw type). De woningen worden in diverse groottes en sfeervarianten uitgevoerd.

Alle woningen zijn vrijstaand, liggen op ruime kavels en beschikken over een overdekt terras en eigen parkeerplaatsen. Ze zijn luxe afgewerkt en bieden een hoge mate van comfort.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Prijzen vanaf € 217.000,-- v.o.n. excl. btw (excl. inventaris).

Algemene informatie:

Bouw laatste fase gestart, oplevering eerste kwartaal 2021

• Buitenhof de Leistert is in 2018 wederom uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg en tot beste bungalowpark van Nederland (BungalowSpecial Awards 2018)! Het resultaat van tevreden gasten, een gedegen verhuurorganisatie en de kwaliteiten van het park;
• De Kids Special woningen zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en beschikken onder andere over een gethematiseerde slaapkamer en kindpakket. Alle Kids Special woningen grenzen daarnaast met hun achtertuin aan een besloten speeltuin;
• De woningen worden gebouwd op eigen kavels;
• De woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie;
• Verhuur en beheer wordt verzorgd door Recreatiepark de Leistert (professionele verhuurorganisatie);
• Verhuur i.c.m. eigen gebruik is mogelijk.

Omgeving
Buitenhof de Leistert ligt in het hart van Limburg. Ruimte, natuur en prachtige landschappen voeren hier de boventoon. Direct grenzend aan het park ligt natuurgebied de Ophovense Zandberg. Een prachtig bosgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Ook het water is dichtbij, op de fiets of met de auto zijn er langs de Maas vele mooie plekjes te vinden. De Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, is “the place to be” voor watersportliefhebbers. De Buitenhof is daarnaast een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de leukste dorpen en steden van Limburg.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenhof de Leistert

Van € 233.000 tot € 447.000 v.o.n.