Parklanen fase II | De Groote Wielen

Rosmalen Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 715.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 66 (17 beschikbaar)
  • Wonen 114 tot 186 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 141 tot 557 m²
Blikvanger Wonen in een groene en ruimtelijke wijk - Rosmalen - De Lanen

Project Parklanen fase II | De Groote Wielen

KIJK OOK OP DE PROJECTWEBSITE: hier vindt u de overige verkoopdocumentatie.

Welkom in Parklanen II
Met de tweede fase van Parklanen – genaamd Parklanen II – worden er in totaal 66 prachtige nieuwe woningen gerealiseerd in Rosmalen. Er komt volop variatie qua woningtype: van hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande woningen. Binnen deze woningtypes zijn er weer varianten qua afmeting en afwerking. Je kunt dus echt kiezen voor de woning die perfect aansluit bij jouw smaak en woonwensen!

Wonen in een groene en ruimtelijke wijk
Parklanen II ligt in de groene en populaire wijk De Lanen, onderdeel van de woonbuurt De Groote Wielen. De Lanen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een gewilde wijk om te wonen, onder meer door het aansprekende tuinstedelijke karakter. Wat houdt dit in? Het is een ruim opgezette wijk met veel aandacht voor natuur en groen. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich snel thuis in De Lanen, doordat het een kinderrijke en kindvriendelijke buurt is met veel speelgelegenheid.
De ligging van Parklanen II is heel gunstig. Voor alle dagelijkse voorzieningen ligt het gezellige centrum van Rosmalen om de hoek, en met de auto ben je al binnen 10 minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch.

De woningen: riant en luxe
De woningen van Parklanen II zijn allemaal ruim van opzet, hebben een eigentijdse uitstraling en een hoogwaardige afwerking. Er komen in totaal 22 twee-onder-een-kapwoningen, 26 tussenwoningen, 12 hoekwoningen en 6 vrijstaande woningen. Zo kun jij kiezen voor de woning die helemaal aansluit bij jouw smaak, wensen en (gezins)situatie.

Een ruimtelijke wijk en een bruisende omgeving
Parklanen II is gunstig gelegen aan de rand van de wijk De Lanen. De Lanen is uitgegroeid tot een diverse en gewilde woonwijk. Het thema van de wijk is ‘Groen wonen aan lanen en parken’. Dit is niet voor niets: je hebt hier volop groen en ruimte om je heen. Door de ligging aan de rand van de wijk is het autoluw, zodat kinderen hier zorgeloos buiten kunnen spelen.

Niet alleen in de wijk zelf, maar ook in de directe omgeving vind je volop groen en natuurschoon. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Heerlijk uitwaaien na een dag werken of samen met je gezin even de natuur in? Geen enkel probleem als je hier woont.

Rosmalen en Den Bosch: alles binnen handbereik
Rosmalen heeft als woonplaats veel te bieden. Op steenworp afstand van Parklanen II vind je alle dagelijkse voorzieningen die je nodig hebt. Het gezellige centrum van Rosmalen met al haar voorzieningen bereik je met de fiets of auto binnen enkele minuten.

Woon je in Parklanen II, dan is de bruisende binnenstad van Den Bosch niet ver weg. Met de auto ben je er al binnen 10 minuten en met de fiets is het nog geen half uur. Het mooie Bossche centrum biedt voor ieder wat wils: van een dagje uitgebreid winkelen, borrelen op een van de vele gezellige terrasjes, een theater- of museumbezoek tot gewoon even een lekkere Bossche Bol!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parklanen fase II | De Groote Wielen

Van € 315.000 tot € 715.000 v.o.n.