Nesselande Newport Kopenhagen - app

Rotterdam
Van € 389.500 tot € 879.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (9 beschikbaar)
  • Wonen 85 tot 168 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
Blikvanger Hier wonen voelt alsof u elke dag met vakantie bent!

Project Nesselande Newport Kopenhagen - app

Woningaanbod Newport Nesselande Kopenhagen

Verkoop appartementen gestart!

De derde nieuwbouwtoren in Newport Nesselande in Rotterdam is deelproject “ Kopenhagen”, een spectaculair en ambitieus woongebouw met 93 koop- en huurappartementen. De appartementen zijn zeer divers en verschillen qua grootte en prijs en hebben een woonoppervlakte van 85 m2 tot 168 m2. Parkeren kan in de onderliggende stallingsgarage.
Kopenhagen Tower bestaat uit 15 appartementen van circa 103 m2. De appartementen zijn gelegen op de 7e t/m de 21e verdieping. De appartementen in Lakefront variëren van circa 85 m2 tot circa 168 m2 en vindt u op de 1e t/m de 6e verdieping. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht en een zonnige buitenruimte uitkijkend over Zevenhuizerplas.

Over Rotterdam Nesselande

De nieuwbouwwijk Nesselande ligt ten noordoosten van Rotterdam. Het nieuwbouw project Newport Nesselande combineert door de ligging aan de Zevenhuizerplas op een bijzondere manier wonen met winkelen en recreëren. Het brede strand aan de Siciliëboulevard geeft een heerlijk vakantiegevoel. Aan de Siciliëboulevard en het Maltaplein zijn veel voorzieningen te vinden. Supermarkten, drogisterijen, eetgelegenheden en ijssalons, het is er allemaal. De winkels zijn iedere zondag geopend. De natuur opzoeken? Nesselande een mooi startpunt voor een fietstocht door het aangrenzende Groene Hart. De Eendragtspolder mag daarbij niet overgeslagen worden.
Het is heerlijk wonen in Rotterdam Nesselande!
Rotterdam Nesselande ligt mooi centraal. Via de A20 bent u in luttele autominuten in Rotterdam of Gouda. Ook is er een metrostation in Rotterdam Nesselande waardoor de rest van de Randstad goed bereikbaar is.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Scheele Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0180-315544
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nesselande Newport Kopenhagen - app

Van € 389.500 tot € 879.500 v.o.n.