De Kuil - fase 1

Rotterdam Bouw gestart
Van € 524.500 tot € 628.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (2 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 149 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 1 m²

Project De Kuil - fase 1

De verkoop is gestart!

Alle verkoopdocumentatie is beschikbaar op de projectwebsite. Bekijk hier stukken zoals de prijslijst, brochure, uitvoeringsniveau woningen, optiemogelijkheden en/of de technische omschrijving.
De inschrijfperiode is geëindigd op woensdag 8 december. Het is mogelijk om je als reservekandidaat in te schrijven via de projectwebsite.

Verkoop fase 1 gestart!
De verkoop van de woningen in fase 1 van De Kuil is gestart: de Valleiwoning en de Drive-in woning. Beide zijn bijzonder ruime en comfortabele eengezinswoningen met 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een groot terras.

In De Kuil komen nog een tweetal andere type eengezinswoningen en een divers aanbod aan appartementen. Deze woningtypes zijn nog in ontwikkeling. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte als de verkoop van de appartementen en/of andere eengezinswoningen start.

De groene vallei
De verrassing van De Kuil is de natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei: een weelderige oase vol bomen en planten binnen de stedelijke woningblokken. Hier ontspannen bewoners, spelen kinderen en nestelen dieren. Met wandelpaden, verschillende plekken om te ontspannen, een buurtplein waar je buren kunt ontmoeten en zelfs een feestje kunt organiseren en een nevelplein dat zorgt voor verkoeling. Landschapsarchitect Mayke Baltussen van Flux Landscape Architecture vertelt wat het ontwerp zo bijzonder maakt: ‘De Vallei overstijgt een binnentuin of een groen hof, het is een echte grone oase. De inheemse beplanting sluit aan op de flora en fauna van de omgeving. Het weelderige landschap werkt hier ook als waterberging. Het groen van het hof kruipt via de gebouwen omhoog, zodat je je in de Vallei omringt voelt door de natuur. Zo woon je in De Kuil tussen de bloemen en de bomen, maar toch middenin de stad.’

Duurzaam wonen
Koop je een nieuw huis in De Kuil, dan koop je een duurzaam huis. Er wordt gedacht aan een gezond leefklimaat, zowel voor binnen als buiten. De woningen zijn extra goed geïsoleerd, gasloos, aangesloten op de stadsverwarming en uitgerust met vloerverwarming en -koeling over alle verdiepingen. En natuurlijk liggen er ook zonnepanelen op de daken. Duurzaamheid beperkt zich bij De Kuil niet alleen tot in de woningen, maar strekt zich zeker ook uit naar buiten, de groene vallei in. Door natuurinclusief te bouwen en bestaande ecologische systemen te versterken – onder andere door waterbuffering, nestelgelegenheden en een afgestemd beplantingsplan – zorgen we voor ecologische verbinding. Het mos-sedum dak isoleert, draagt bij aan de biodiversiteit en loopt over in de weelderige binnentuin die klimaat adaptief is aangelegd.

Het ontwerp
Het ontwerp van De Kuil is geïnspireerd op de stedelijkheid en architectuur aan de Laan op Zuid en aan de andere kant door de detaillering van de architectuur in de Afrikaanderwijk. De architectuur van De Kuil is daardoor even contractrijk als haar omgeving. De buitenzijde voelt stoer en stedelijk een fraaie baksteen in diverse metselverbanden. Maar achter de buitenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Gevels van hout, een natuurlijke groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. De groene inrichting vormt samen met de gebouwen één ecosysteem, waardoor de flora en fauna in de stad wordt versterkt. In De Kuil komt alles wat je wilt van een woning en leefomgeving samen: ruimtelijkheid, duurzaamheid, flexibiliteit en kwaliteit. De gebouwen en woningen zijn ontworpen met maximale aandacht voor de bewoners, de buurt en de natuur. Met haar creatieve en vooruitstrevende blik werpt architect Renske van der Stoep steeds weer passende woningen in slimme, gezonde gebouwen. De Kuil is daar een prachtig voorbeeld van.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop december 2021
Start bouw april 2022
Verwachte oplevering januari 2024

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 010 3007117

Woonvisie NVM Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing