Havenkwartier - fase 2

Rotterdam Bouw gestart
Van € 584.500 tot € 794.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (geen beschikbaar)
 • Wonen 152 tot 222 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 1 m²

Project Havenkwartier - fase 2

Kaap jij de laatste plek?

Wonen aan de stoere kade van de Maashaven. Een eigenzinnig havengebouw in het hart van Katendrecht. Woningen aan de kade met het maritieme uitzicht van de Maashaven. Met woningen in alle soorten en maten voor alle fases in het leven. Het Havenkwartier is het laatste woonproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek.

Woningaanbod fase 2
Het Havenkwartier biedt een enorme keuzevrijheid door een verscheidenheid aan woningtypen. Waar je heerlijk kunt ontspannen in je eigen terras of tuin, maar ook je buren kunt ontmoeten in de gezamenlijke hoven en ruimten. Zo ontstaat een intieme en levendige buurt waar je rust vindt, maar ook kinderen samen kunnen spelen. Juist die combinatie gaat zorgen voor een fijne thuishaven voor alle eilandbewoners.

De diversiteit aan luxe appartementen is zeer groot (zie fase 1). Voor iedere gewenste uitzicht en oppervlakte is een appartement beschikbaar. Kies je voor een uitzicht richting de Maashaven of de Rijnhaven? Vrijwel elk appartement heeft uitzicht over meerdere delen van de stad en . Ook kun je kiezen voor 1 of 2 lagen. De maisonnettes zijn door hun ruime opzet zelfs een aantrekkelijke optie voor gezinnen, zeker die uitkomen op de daktuin op de zevende verdieping.

Voor gezinnen zijn er bovendien de eengezinswoningen (fase 2) van 3 of 4 lagen, variërend van ca. 145 m2 tot zelfs ruim 250 m2. Je kiest daarnaast de ligging die bij jouw leven past. Liggend aan de wijk, aan het park, aan het hof of zelfs direct aan de kade. De woningen hebben een ruim terras, tuin (of zelfs beiden) of een loggia. Voor alle andere woningen is er een parkeerplaatsen gereserveerd in de afgesloten parkeergarage. De Loodswoningen beschikken zelfs over een eigen garagebox direct aan de eigen woning met ruimte voor twee auto’s.

Locatie
Het Havenkwartier is de laatste beschikbare nieuwbouwlocatie in het hart van Katendrecht. De plek bevindt zich tussen de twee woonblokken Laankwartier en Parkkwartier en grenst aan de kade van de Maashaven. Een ideale ligging met alle bestemmingen in de omgeving dichtbij. Richting het Noorden wandel je in een paar minuten naar Deliplein, de Fenixloodsen en de Rijnhavenbrug. Richting het Oosten vind je op minder dan een kilometer het metrostation Rijnhaven. Richting het Westen vind je in een straal van een kilometer het mooie Kaappark, twee basisscholen en het SS Rotterdam met een eigen watertaxi standplaats. Kortom: je woont in het hart van al het moois dat deze wijk en stad te bieden heeft!

Katendrecht heeft als schiereiland het beste van twee werelden. Een dorpse sfeer midden in de stad. In enkele minuten wandel je naar toprestaurants, theaters, galeries en musea. Of stap je in de metro of op de watertaxi richting andere Rotterdamse hotspots. De Kaap heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan en zal zich ook de komende jaren nog verder ontwikkelen met nieuwe horeca, winkels voor je dagelijkse boodschappen en vele culturele instellingen. Hierdoor blijft het ook aantrekkelijk voor een mooie mix van stedelingen. Van gezinnen, van tweeverdieners tot gepensioneerden. Allemaal delen ze met elkaar de liefde voor Rotterdam en het wonen tussen de havens.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2019
Start bouw december 2019
Verwachte oplevering juni 2023

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Stadswoning

  Tussenwoning Van € 584.500 tot € 794.500 v.o.n.
  • wonen 152 tot 222 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 36) Verkocht 152 m² wonen 4 kamers € 635.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117

Ooms Makelaars Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4248888
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing