Eden District - GROOTS PENTHOUSE !

Rotterdam Bouw gestart
Van € 685.000 tot € 2.500.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 39 (1 beschikbaar)
 • Wonen 152 tot 366 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5
Blikvanger Bezichtiging mogelijk: ervaar nu zelf het uitzicht van de penthouse !

Project Eden District - GROOTS PENTHOUSE !

Het penthouse aan de Kratonkade 534 ligt volledig vrij op de 8e verdieping. Vanuit de stijlvolle entree op de begane grond komt de lift rechtstreeks uit in de woning. Uiteraard kunnen andere bewoners niet zover komen en kun je je bezoek wel toegang geven. Privacy is gegarandeerd én een geweldige 360 graden view dat nooit zal vervelen.

Ruim 360 m2

Het penthouse is groot, bijzonder groot. Met meer dan 360 m2 zelfs één van de grootste penthouses van Rotterdam. En dat geldt ook voor het dakterras op het zuiden. De unieke indeling is getekend door Studio de Blieck uit Rotterdam. Interieurdesigners die heel goed snappen hoe je wilt wonen in een penthouse van dit formaat en hoe je moet voorkomen dat het door te grote ruimtes ongezellig wordt. Het resultaat is een sfeervol interieur met een riante living, leefkeuken, bibliotheek, study en laundry. En drie royale slaapvertrekken met ensuite badkamer en walk-in closet.

360° view

Grote, hoge raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval en 360° panoramische view. Om sommige plekken zijn de ramen zelfs 3,5 meter hoog. Vanuit het penthouse heb je een uniek uitzicht op de Maas, de havens, de SS-Rotterdam en de Euromast.

Je geniet van de continu wisselende ‘Dutch skies’, boten die langsvaren op de Maas en het rauwe, spannende beeld op de havens van Rotterdam. Dit moet je beleven om te voelen hoe bijzonder het is! Je wordt verliefd en ook je bezoek zal steeds weer versteld staan…

Kratonkade 532 in een notendop

• Ruim 360 m2 woonoppervlakte
• Zes kamers
• Drie terrassen (9, 12 en 51 m2), het grote dakterras ligt op het zuiden
• Royale living en leefkeuken met uitzicht op de stad, de Euromast, de Maas en de havens van Rotterdam
• Bijzonder hoge raampartijen, prachtige lichtinval
• Luxe werkkamer
• Drie riante slaapvertrekken met walkin closet en ensuite badkamer
• Royale laundry

Een ontwerp van Arons & Gelauff
Eden District is ontworpen door twee architecten. Waterfront, waarin het penthouse op de 8e verdieping ligt, is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff. Het klassieke idee van een gebouw bestaande uit drie delen, waarbij de penthouses het dak vormen, wilden de architecten van Arons & Gelauff een keer vrij interpreteren. Het resultaat is een toplaag die door een afwijkend gevelmateriaal (koper) losstaat van de appartementen eronder. De koperen gevel zorgt voor een luxe uitstraling. Het heeft een goudkleur waardoor het dak opvalt en echt gezien wordt. De donkere, bruingrijze gevelkozijnen zorgen voor een verfijnd contrast.

Innovatief, duurzaam en groen

Het penthouse ligt vrijstaand op de 8e verdieping van het unieke project Eden District, aan de Maas in het Lloydkwartier in Rotterdam. Diverse duurzame oplossingen zijn in Eden District geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. Bovendien zorgen we voor minder puin op de afvalberg: De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gevelplaten van gerecycled koper.

Ook de groene oase in het hart van Eden District kent een bijzonder verhaal.
Meer informatie over duurzaamheid en de groene tuin lees je op edendistrict.nl

Privé-parkeren

Eden District heeft een eigen parkeergarage onder de diverse gebouwen en woningen. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Voor het penthouse zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. De v.o.n.-prijs is € 35.000,- per parkeerplaats.

Bezichtigen?
Heb je interesse in dit exceptionele penthouse? Neem dan gerust contact op met de makelaar. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezichtiging.

-------------------------------

Eden District ligt in het Lloydkwartier in Rotterdam. Op de Lloydpier, dus aan twee kanten aan de Maas. Een unieke plek waar je de havensfeer nog volop voelt en de kwaliteit van wonen voorop staat. Je woont hier rustig, met alles in de buurt. Lopend, met de fiets, de metro of watertaxi ben je in no time in de stad of in andere wijken van Rotterdam, zoals het oude Westen, het Scheepvaartskwartier en Delfshaven.

Drie deelplannen
Eden District bestaat uit drie deelplannen: Waterfront, Riverside en The Gardens met één- en tweelaagse appartementen, diverse stadswoningen en luxe penthouses. In het centrum van de bebouwing ligt de verborgen tuin. Een groene oase, als tegenhanger van de stoere kades van de Lloydpier, die uitnodigt tot spelen, ontmoeten en gezamenlijke activiteiten. In het ontwerp zie je nauwelijks verharding en vooral veel groen: mooie bomen, vogel-, vlinder- en bijvriendelijke bloemen en struiken en natuurlijke speelaanleidingen. Een hellinkje bijvoorbeeld of een stevige boomtak waaraan je een schommel kunt hangen. Maar er is ook ruimte voor een moestuin of een barbecueplaats bijvoorbeeld. Met bewoners wordt dit definitief vormgegeven.

Sustainable & Circulair
Natuurlijk zijn er diverse duurzame oplossingen in de plannen geïntegreerd. Zo combineert het Powernest aan de maas zon en wind als energiebron en worden op de hoogste daken PV- panelen toegepast. De bakstenen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en de gevelplaten van gerecycled koper. Een innovatief warmte-koude-opslagsysteem zorgt bovendien voor het verwarmen en koelen van de woningen. Het systeem maakt het mogelijk om het warmteoverschot tijdens warme dagen te benutten voor de warmtebehoefte tijdens koude dagen. En andersom.

Parkeren in Eden District
Rondom de wortels van de bomen liggen 103 ondergrondse parkeerplaatsen in de parkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage ligt aan Loods Borneo. Bijna alle woningen beschikken automatisch over een eigen parkeerplaats (à € 35.000,-) en voor een aantal luxe appartementen zoals de penthouses zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Daarnaast zijn twee plaatsen gereserveerd voor deelauto’s. Ook je fiets pak je gemakkelijk. Dichtbij alle drie de toegangspoorten is er een fietsenstalling op de begane grond.

Planning
Eden District is in aanbouw. De woningen zullen naar verwachting medio 2022 klaar zijn. Er is nog 1 woning/penthouse beschikbaar zie de woningzoeker op de projectwebsite edendistrict.nl.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Kettner Makelaardij. We helpen je graag verder! 010 - 452 65 55

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw december 2019
Verwachte oplevering juni 2022

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Penthouse XXL

  Penthouse € 2.500.000 v.o.n.
  • wonen 366 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kratonkade 534 93 366 m² wonen 5 kamers € 2.500.000 v.o.n.
  Kratonkade 536 Verkocht 124 m² wonen 3 kamers € 899.000 v.o.n.
  Kratonkade 588 Verkocht 97 m² wonen 3 kamers € 775.000 v.o.n.
 • APPARTEMENTEN

  Tussenverdieping Van € 685.000 tot € 705.000 v.o.n.
  • wonen 152 tot 160 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kratonkade (Bouwnr. 55) Verkocht 152 m² wonen 3 kamers € 705.000 v.o.n.
  Kratonkade (Bouwnr. 62) Verkocht 160 m² wonen 4 kamers € 685.000 v.o.n.
  Kratonkade (Bouwnr. 69) Verkocht 160 m² wonen 4 kamers € 695.000 v.o.n.
  Kratonkade (Bouwnr. 76) Verkocht 160 m² wonen 3 kamers € 705.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Kettner Makelaardij NVM

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eden District - GROOTS PENTHOUSE !

Van € 685.000 tot € 2.500.000 v.o.n.