SAWA

Rotterdam
Van € 365.000 tot € 1.025.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (10 beschikbaar)
  • Wonen 52 tot 163 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger Voorinschrijving gestart ! (t/m 31 maart 2021)

Project SAWA

DIT PROJECT IS NOG NIET IN VERKOOP MAAR ER IS AL WEL VEEL INFORMATIE BEKEND.

Van de 59 woningen zijn er 10 uitgelicht op Funda.nl. Ga voor de andere types en meer informatie naar de projectwebsite, woneninsawa.nl. Je vindt jouw favoriete woningen gemakkelijk met de woningzoeker op de website. Je kunt zoeken met voor jou belangrijke criteria. Zo krijg je een overzicht van beschikbare woningen, specificaties en richtprijzen. En natuurlijk een voorlopige plattegrond van elke woning.

NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET
Hartje Rotterdam tussen hout, groen, water, lucht woon je hier bewust.
Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken over wonen. Over bouwen. En over samen leven. Jouw woning moet bij jou passen, bij hoe jij in het leven staat. Gezond, duurzaam en met oog voor de wereld om je heen.
SAWA is een icoon en staat voor een nieuwe generatie gebouwen. Een gebouw van hout zodat CO2 in het gebouw wordt opgeslagen.

In SAWA komen 59 koopwoningen met grote buitenruimten. Ingedeeld in vier hoofdtypes:

1. DE TERRASWONING: (prijsrange: € 625.000,- tot € 930.000,-)
Kenmerkend aan het ontwerp van SAWA zijn de uitbundige terrassen die trapsgewijs omhoog lopen. Op elke verdieping ligt een unieke terraswoning. Luxueuze koopappartementen van 96 tot wel 163 vierkante meter. Alle terraswoningen hebben een riante daktuin op het westen en zuiden.
Deze fijne, ruime hoekwoningen zijn 3-zijdig georiënteerd. Ze hebben allemaal een balkon én een groot terras met vaste plantenbakken. De buitenruimten variëren van 68 tot zelfs 145 (!) vierkante meter. Sommige terraswoningen hebben méér buitenruimte dan de woning groot is

2. DE BALKONWONING: (prijsrange: € 335.000,- tot € 515.000,-)
De balkonwoning is het meest voorkomende type in SAWA. Eigenlijk kun je niet spreken van één type: we hebben acht verschillende plattegronden voor de balkonwoningen ontworpen. Er zijn 38 appartementen van dit type, verdeeld over zo goed als alle verdiepingen. De balkonwoningen zijn de compacte én middelgrote appartementen in SAWA. Het oppervlakte varieert van 51 tot 89 vierkante meter. Deze woningen – de naam zegt het al – hebben allemaal een royaal balkon op het westen en/of het zuiden. Bij sommige hoekwoningen loopt het balkon helemaal door naar het noorden. De balkonwoningen zitten verspreid door het gebouw. Je hebt vanaf jouw balkon zicht op het water en de stad. De balkons variëren in grootte, van 9 tot wel 31 vierkante meter.

3. DE DEKWONINGEN (prijsrange: € 435.000,- tot € 615.000,-)
De groene binnentuin van SAWA vormt straks het hart van het gebouw. Hier ontmoeten buren elkaar. Alle woningen van SAWA kijken uit op het ruime en gezellige gezamenlijke dek. Slechts een aantal bewoners heeft het geluk om direct áán het dek te wonen. Deze vijf dekwoningen zijn woningen van 79 tot 102 vierkante meter.

4. DE PENTHOUSES (prijsrange: € 955.000,- tot € 1.350.000,-)
Op de bovenste twee verdiepingen vind je de vier penthouses van SAWA. Hier woon je ruim, unieke en met aan alle kanten fenomenaal uitzicht. De ondergaande en opkomende zon is elke dag weer anders. Binnen vind je vanzelfsprekend een zee aan ruimte en buiten leef je op de rijk ingerichte groene terrassen. In SAWA is er alle ruimte voor jouw wensen en keuzes. Drie penthouses hebben een oppervlakte van 120 vierkante meter en het grootse penthouse meet maar liefst 164 vierkante meter. En dat is nog zonder buitenruimte! De terrassen aan drie zijden zijn ruim en groen ingericht. Ze hebben een oppervlakte van 34 tot 113 vierkante meter. Dit geeft het begrip buitenruimte bij een appartement een heel nieuwe betekenis. In SAWA leef je buiten net zo vrij als binnen. Op de randen van de terrassen en delen van de balkons komen plantenbakken die straks een groene oase vormen.

------------------------------

VOOR MEER IMPRESSIES, PLATTEGRONDEN EN INFORMATIE GA JE NAAR DE PROJECTWEBSITE.

Foto's

Omgeving

Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar.

Het historische Lloydkwartier
Waar ooit schepen naar verre oorden vertrokken, wordt nu gewoond en gewerkt. In deze historische buurt in Delfshaven waar al vanaf de 17e eeuw werd gehandeld, is de havenhistorie van weleer nog voelbaar. Ruim een eeuw geleden zijn velen vanaf de Lloydpier per boot naar Nederlands-Indië vertrokken. Of ze kwamen hier aan. Door het vertrek van veel bedrijven naar de nieuwe havens in Rotterdam-Zuid werd het na 1960 steeds stiller. Maar sinds 2000 transformeert het Lloydkwartier zich tot een aantrekkelijk woon-en werkgebied met volop ruimte voor creativiteit.

Alles in de buurt
Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar. Historisch en hip. Cultureel en Sportief. Uitgaan, werken en wonen. Talrijke voorzieningen liggen in de buurt met de Euromast en Het Park om de hoek. In een kwartiertje fiets je naar de Markthal, Centraal Station of Theater Rotterdam. Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven. Met de auto ben je via Maastunnel zo aan de zuidkant van de stad.
En in het Lloydkwartier is het water altijd dichtbij, met ieder moment een ander beeld. De langsvarende schepen, het klotsende water en de krijsende meeuwen zorgen voor die typische levendige havensfeer.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 59 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Kettner Makelaardij NVM

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

SAWA

Van € 365.000 tot € 1.025.000 v.o.n.