De Maasbode

Rotterdam Bouw gestart
Van € 299.000 tot € 1.795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 94 (11 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 246 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
Blikvanger Zie voor actuele beschikbaarheid de projectwebsite van De Maasbode!

Project De Maasbode

DE MAASBODE, ROTTERDAM
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte.

WONEN ZOALS JE WONEN WILT, DAT IS ‘M
Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

DE MAASBODE. DIT IS 'M
De Maasbode is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk. Namelijk hoe we o.a. 3-laagse woningen toevoegen aan de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Huisje, boompje, beestje wordt niet per se geassocieerd met de drukke en soms anonieme binnenstad. Toch hebben we juist dát voor elkaar gekregen.

We hebben zo’n wijk de hoogte in gebouwd. Met verschillende straten waar ruimte is om te ontmoeten, ontdekken en leven. De gezamenlijke entreestraat is ontstaan omdat er behoefte is aan een centraal meetingpoint. Waar je elkaar ongedwongen ziet en ontmoet. Het pad rondom de terrassen is voor de kinderen uit de buurt de spreekwoordelijke heg met het gat, hier komen ze elkaar tegen. Bijna iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een ‘eigen’ boom. Het is een concept dat is ontstaan vanuit wensen.

HIER KOMT ALLES SAMEN
Rotterdam leeft. Bruist. Is de stad van de toekomst. In Rotterdam wil je wonen. Maar je wilt ook fijn wonen. Met voldoende leefruimte. In een gezellige buurt. Want jouw familie heeft behoefte aan sociale interactie. Buren waar je mee praat. Andere kinderen waar jouw kids mee kunnen spelen. Een straat waar ze veilig kunnen rennen, fietsen, voetballen. Een eigen plek. Ruimte. Zowel binnen als buiten, rondom het huis. Ruimte voor groen en een tuin. Scholen en sportverenigingen in de buurt.

WONEN IN EEN STRAAT OP HOOGTE
De woonlagen in De Maasbode waar de City Houses en City Villa's aan liggen, bestaan uit overdekte binnenstraten met 44 eengezinswoningen. Je woont hier in een gezellige straat, met buren. Niet op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog. Maar het voelt alsof je buiten staat. Door een goed doordacht lichtplan en slimme opstelling van verschillende lampen, wordt het licht van buiten in de straten nagebootst. Het licht in de overdekte straat past zich in de loop van de dag aan. Schaduwen draaien met de zon mee en als het buiten schemert, schemert het in de straten van De Maasbode.

CITY LOFT
Ben jij alleen of zoek je een 2e plek in het centrum van Rotterdam dan stellen wij je graag voor aan deze unieke loft. De City Loft (8 in totaal op de eerste en tweede verdieping) is helemaal uitgedacht. Zo is de interieurbox voorzien van een slaapunit, bergruimte met wasmachineopstelling, een geïntrigeerde keuken en een aparte badkamer. De box is in iedere gewenste beits leverbaar om zo die personal touch eraan te geven. Zo zie je deze appartementen ook al in New York en andere wereldsteden. Iedere m² is benut. Wil jij er toch een eigen invulling aan geven? Dan zijn de hoek-lofts met rondom raampartijen iets voor jou. Bij alle lofts geniet je zomers op het balkon, te bereiken via de grote openschuivende glazen pui. Alle City Lofts liggen op het zuiden, wat zorgt voor een fijne lichtinval. Je fiets stal je onder het pand in de gezamenlijke fietsenstalling. De woonoppervlakte van de City Lofts zijn 53 tot 84 m².

DOWNTOWN APPARTEMENT
Zoek jij een heerlijk ruim en licht twee- of driekamerappartement met een eigen buitenruimte in hartje Rotterdam? Dan hebben wij het Downtown appartement voor je. Deze appartementen hebben een speelse indeling met open keuken en in sommige gevallen zelfs plek voor een luxueus kookeiland. Alle appartementen beschikken over een fijn privébalkon die je bereikt via de grote openschuivende glazen pui. Deze appartementen zijn allemaal uniek en hebben een woonoppervlakte van 66 tot 121 m². Eén of twee slaapkamers, een berging in de woning en een plek voor je fiets in de centrale fietsenstalling. In de wijk Cool, de coolste wijk van de stad, woon jij in een uniek appartement.

UPTOWN APPARTEMENT
Kwaliteit en beleving dat zijn de kenmerken van de Uptown Appartementen. Dit zijn ruime twee- en driekamerappartementen met een oppervlakte van 105 m² tot 140 m². Licht door de vele ramen. Een goede leefruimte die mogelijkheid biedt om een luxe keuken te plaatsen. Het merendeel van dit type ligt op de hoeken van het gebouw wat een unieke beleving geeft. Hier kijk je vanuit 2 zijden van de leefruimte over de stad. Door de vele raampartijen en goede buitenruimtes stralen deze appartementen kwaliteit uit. Hier wil je nooit meer weg! Jouw plek in de stad. De fiets stal je veilig in de gezamenlijke fietsenstalling in de entreestraat. Noemen we de privé buitenruimte van Uptown Appartement een balkon, dan doen we het absoluut tekort. Woon je hier, dan heb je een terras.

CITY HOUSE
Ben jij op zoek naar een herenhuis in de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Houses. Deze variëren in grootte en bevinden zich in het middelste gedeelte van het woongebouw. De woningen hebben verdiepingshoge glaspuien waardoor het bijzonder licht is in huis. Dit geeft deze moderne City Houses absolute grandeur. Vanuit de entreehal brengt de lift je naar jouw eigen straat. Je stapt de woning binnen en via de royale entree bereik je de luxe woonkeuken. Dé ideale plek in huis voor gezellige borrels en etentjes met vrienden. Via grote glazen schuifdeuren loop je zo naar buiten. De spectaculaire woonbeleving ervaar je hier vanuit je loungeset op het terras.

De indeling van de City Houses verschilt per bouwnummer. Een aantal City Houses heeft een aparte royale living op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevinden zich dan 2 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een ruimte die je bijvoorbeeld als gym kunt inrichten. Er zijn ook City Houses met op de begane grond een open woonkeuken de overgaat in de woonkamer. Van deze woningen is de indeling van de verdiepingen net anders. Op de 1e verdieping vind je de luxe master bedroom met en suite badkamer. Een 2e badkamer en nog 2 ruime slaapkamers tref je op de 2e verdieping.

CITY VILLA
Ga jij voor dat ene bijzondere huis van de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Villa. Binnen in de City Villa met 3 woonlagen heb je volop de ruimte. De villa’s tellen maar liefst 203 m² aan woonoppervlakte. Op de begane grond is de royale woonkamer aan de terraskant van de villa gesitueerd. De grote woonkeuken met kookeiland bevindt zich aan de voorkant van het huis. De ruime vide tussen de keuken en woonkamer is een opvallend en stijlvol element in deze villa. Zet de schuifdeuren van de woonkamer open en geniet lekker van je beschutte terras op hoogte.

De master bedroom op de 1e verdieping heeft uiteraard een eigen inloopkast en een royale, luxe badkamer. Vanaf de vide heb je een schitterend uitzicht naar buiten en heb je contact met de verdieping beneden. Deze ruimte leent zich perfect voor bijvoorbeeld een werkruimte of game zone. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 enorme slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer. De mogelijkheden in de ruimte tussen de slaapkamers zijn hier ook eindeloos en vul je naar eigen inzicht in.

TOPFLOOR
De TopFloor appartementen zijn voor mensen die exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit verlangen. Het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimten bieden, is fenomenaal. Binnen in het TopFloor appartement met 2 woonlagen ervaar je de overtreffende trap qua ruimte. Alleen de woonkamer en keuken beslaan al een oppervlakte van meer dan 100 m². Het terras grenzend aan de keuken, met de imposante glazen pui over 2 woonlagen, zorgt ervoor dat je bij een lekker zonnetje al heel snel de schuifdeuren open zet en buiten kan zitten. Ga je naar de 2e etage dan kom je uit op de vide. Hier kijk je prachtig door het huis en heb je zicht over de stad, hét mooiste uitkijkpunt vanuit het huis.

Op de 2e woonlaag gaat het topniveau van deze woning onverminderd door. De master bedroom is gigantisch en heeft een eigen inloopkast, badkamer en een separaat toilet. Aan de andere kant van de verdieping bevinden zich nog 2 royale slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. Vanuit één van deze slaapkamers stap je via openslaande deuren jouw patio op, een plek voor jezelf en dat in de stad.

Dus geen penthouse maar een TopFloor. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

Omgeving

ROTTERDAM
Hier, op de plek waar De Maasbode komt, zat van oorsprong het dagblad Maasbode. Hier werd het dagblad geschreven en gedrukt en werd het nieuws gebracht. In de vitrinekasten waar de net gedrukte pagina’s opgehangen werden, werd nieuws van de dag gepubliceerd.

DE MAASBODE
Hier stonden de mensen met hun neuzen tegen de ramen. Om te zien wat er gebeurde in de wereld. Dit was een sociale plek, waar een praatje werd gemaakt. Over lief. Over leed. Over het weer en over de gebeurtenissen in de stad. Een iconische plek die jarenlang een sociale rol vervulde in het leven van vele Rotterdammers. Hier, aan de William Boothlaan, komt opnieuw een uniek gebouw. Bewoners van De Maasbode treffen elkaar in de entreestraat of hun straat op hoogte. Zijn buren, spreken elkaar en groeten elkaar. Maken een praatje en bespreken het weer. Net als toen…

IN DE BUURT
Dus wil je wonen in de stad, maar met alle leuke dingen van een buitenwijk? Dan wil je wonen in De Maasbode. In het bruisend hart van Rotterdam. Hier wonen biedt families alles dat ze wensen. Een ruime woning met drie woonlagen in een gezellige straat. Een straat op hoogte, in een woontoren van 70 meter. Stap van binnen naar buiten. De stad in. Met scholen, winkels, markten, bars en restaurants. Allemaal om de hoek. Aan de voet van de woontoren ligt ’t Landje. Een outdoor speelvoorziening omringt door bomen en groen. Vanuit de woontoren volledig te overzien. Hier heb je alles. Alles wat je nodig hebt.

Scholen
OSB Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging (vestiging Noord) liggen op maar twee minuten van De Maasbode. De vrije doorloop over ’t Landje maakt dat je wat oudere kinderen alleen naar school kunt laten gaan. Je kunt ze immers zien vanuit je eigen huis! OBS Het Landje is een kunstzinnige basisschool. Hier wordt veel aandacht besteed aan kunst, cultuur en de omgeving. De noordelijke vestiging van de Rotterdamse Scholenvereniging biedt klassikaal gericht onderwijs op hoog niveau.

Boodschappen & verse producten
Lopend of op de fiets. Boodschappen haal je om de hoek. Albert Heijn is op slechts zeven minuten lopen vanaf de entreestraat van De Maasbode. Of ga je naar buiten en proef de stad. Iedere dinsdag en zaterdag is het markt aan de Binnenrotte. De Markthal is zeven dagen per week open. Hier vind je de lekkerste producten uit verschillende culturen van over de hele wereld. Alle ingrediënten binnen handbereik voor dat ene recept. Ontdekt al dat lekkers en enjoy! Voor vers en eerlijk vlees hoef je slechts een klein blokje om. Bij Slagerij Ooteman aan de Oude Binnenweg helpen ze je graag bij het uitzoeken van het beste vlees. Hier maf het een onsje meer zijn! Niet anders meer? Neem dan een lekkere verse koffie mee. Dat maakt de korte wandeling naar huis nog aangenamer!

Horeca
Heerlijk eten, drinken en ontspannen. Tout Rotterdam komt bij Vandal. Bezoek dit geweldige restaurant eens in de zoveel tijd voor een avondje uit. De keuken is een mix van Japans en mediterraans eten. Het interieur bestaat uit straatkunst wat volgens de wet wordt gezien als vandalisme. Zo werd dus de naam Vandal Rotterdam geboren. Een prachtige sfeervolle locatie en op loopafstand van huis!
Is het weekend en wil je er tussenuit? Niet koken vanavond. Buiten de deur een hapje eten. Dertien is om de hoek. Lokaal, eerlijk, eigenzinnig en met ingrediënten van het seizoen. Daarna kan er natuurlijk op de weg naar huis nog een drankje worden gedaan bij één van de buren in de Witte de Withstraat.
Of zoek je een plek die oer-Rotterdams en bourgondisch tegelijk is? Of je nu boodschappen hebt gedaan en nog even een lunch wilt of doordeweeks geen zin hebt om te koken, dan ben je bij Bij de Bruin aan het goede adres. Hier maak je nog spontaan een praatje met andere gasten en je kunt er in een gezellige sfeer nog lekker eten ook. Kortom, een verborgen parel in hartje stad.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop oktober 2020
Start bouw september 2021
Verwachte oplevering maart 2024

Woningtypen

Van de 94 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Maasbode

Van € 299.000 tot € 1.795.000 v.o.n.