Downtown apartments

Rotterdam Bouw gestart
Van € 240.000 tot € 866.250 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 156 (5 beschikbaar)
  • Wonen 40 tot 130 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4

Project Downtown apartments

Verkoop gestart!

Project website:

Een appartement met 6.537 m² aan terras om op neer te strijken. Dat is wonen in DOWNTOWN. DOWNTOWN is nieuwbouw op een echt Rotterdamse plek. Aan de Baan, op een bruisende, stadse locatie.

DE APPARTEMENTEN
Downtown in het Baankwartier biedt een diversiteit aan woningen. Van fraaie studio’s, twee-en driekamer appartementen, luxe penthouses en bijzondere tweelaagse lofts. In totaal komen er 134 appartementen in de koopsfeer variërend van 40 tot 158 m2. Downtown Rotterdam is ontworpen met een rijke mix aan woningtypen: studio’s, 2-3 kamerappartementen, penthouses en tweelaagse lofts. Van de laatste worden er een paar woon-werk lofts gerealiseerd. Het biedt ruimte voor jong en oud en is gelegen nabij het stadscentrum en het openbaar vervoer. De toren is ontworpen met grote ramen rondom en veel buitenruimte, tot wel 2,4 m diep. Dakterrassen met groen maken wonen in de stad extra aantrekkelijk. Het is een nieuwe vorm van luxe die stadsbewoners belangrijk vinden. Het ontwerp- en woonprogramma weerspiegelt de stad Rotterdam: afwisselend, stoer en eigenzinnig.

FACILITEITEN
In Downtown geniet je van een appartement dat luxe is afgewerkt en voorzien is van alle gemakken. Vloerverwarming/koeling, een riant balkon, veel glas en licht en hoogwaardig sanitair dat je zelf nog kunt selecteren. Je kunt er parkeren, hebt een inpandige berging en minstens twee plekken in de fietsenstalling. Daarnaast is er een daktuin voor gemeenschappelijk gebruik.

LOCATIE
Midden in het centrum van dynamisch Rotterdam en dus omgeven door de nieuwste restaurants, gezelligste terrassen en mooiste boetieks. De zeventig meter hoge woontoren met zeer grote buitenruimtes verrijst in het Baankwartier, vlakbij de hippe en levendige Witte de Withstraat. Een unieke plek met woon-werkunits, appartementen, maisonnettes, lofts en penthouses. In DOWNTOWN woon je met beide benen in de stad.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop december 2020
Start bouw april 2022
Verwachte oplevering september 2025

Woningtypen

Van de 156 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Downtown apartments

Van € 240.000 tot € 866.250 v.o.n.