Lloyd Yard

Rotterdam Bouw gestart
Van € 715.000 tot € 765.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 92 (1 beschikbaar)
 • Wonen 131 tot 171 m²
 • Aantal kamers 4 tot 5
 • Perceel 60 m²

Project Lloyd Yard

LLOYD YARD ROTTERDAM - NOG MAAR ÉÉN WONING BESCHIKBAAR

Wonen aan de Maas, op een historische plek in de havenstad. Het is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Nu een plek waar je kunt tuinieren, borrelen, spelen en genieten. Een heerlijk leven aan de Maas. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, de historische Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden. Wordt dit jouw buurt?
Welkom in Lloyd Yard, misschien wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen.

NIEUWBOUW ÉN BIJNA KLAAR
Lloyd Yard is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Maas in het Lloydkwartier. Het project bestaat uit éénlaagse en tweelaagse appartementen, penthouses, townhouses en zelfbouwkavels. Lloyd Yard biedt een thuis aan verschillende doelgroepen, doordat er woningen zijn die voldoen aan de wensen van singles, starters, doorstromers én families. De bouw verloopt spoedig en de woningen worden naar verwachting eind dit jaar (2023) al opgeleverd! Je hebt dus alle voordelen van een duurzaam nieuwbouwhuis, maar je hoeft er niet meer lang op te wachten. Dat is ideaal!

LAATSTE WONING
Er is nog maar één woning beschikbaar, namelijk bouwnummer L.0.10. Dit betreft een tweelaags appartement, met alle gemakken van een appartement én de huiselijkheid van een tweede woonlaag. Sfeer en levendigheid, rust en ontspanning: alles dicht bij elkaar, maar toch van elkaar gescheiden. De woning is gelegen aan de straat Loods Bali, vanaf het terras op de begane grond geniet je hier van het uitzicht over de Maas en de kinderen die op straat kunnen spelen. De woning heeft een woonoppervlakte van 131 m², met twee ruime buitenruimtes van in totaal 18 m². Op de begane grond bevindt zich de leefkeuken, waar je in de zomer de brede schuifpui open zet naar het terras en kunt genieten van de avondzon. Op de eerste verdieping is een ruime woonkamer te vinden, met voldoende plek voor een werkplek. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, is er een badkamer met ruimte voor zowel een toilet, douche als bad, en voldoende bergruimte. De masterbedroom grenst aan de tweede buitenruimte met een loggia met uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Hier geniet je van de rust en de groene omgeving. Wat het appartement éxtra bijzonder maakt is de gigantische plafondhoogte van circa 3,6 meter op de begane grond en circa 3,1 meter op de eerste verdieping. Een unieke woning dus!

Bouwnummer L.0.10 wordt met een casco badkamer, toilet en keuken opgeleverd. Dit betekend dat je na de oplevering van de woning zelf het sanitair, het tegelwerk en de keuken moet plaatsen. De woning kan hierdoor nog helemaal naar eigen smaak worden afgemaakt!

Bent u geïnteresseerd in de laatste woning? Neem contact op met verkopend makelaar Ooms Makelaars.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2021
Start bouw november 2021
Verwachte oplevering december 2023

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Tweelaagse appartementen

  Maisonnette € 765.000 v.o.n.
  • wonen 131 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Lloyd Yard (Bouwnr. 10) 131 m² wonen 4 kamers € 765.000 v.o.n.
  Lloyd Yard (Bouwnr. 4) Verkocht 132 m² wonen 4 kamers € 750.000 v.o.n.
 • Townhouses

  Tussenwoning Van € 715.000 tot € 755.000 v.o.n.
  • wonen 166 tot 171 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Lloyd Yard (Bouwnr. 72) Verkocht 170 m² wonen 5 kamers € 772.500 v.o.n.
  Lloyd Yard (Bouwnr. 73) Verkocht 170 m² wonen 5 kamers € 755.000 v.o.n.
  Lloyd Yard (Bouwnr. 76) Verkocht 170 m² wonen 5 kamers € 735.000 v.o.n.
  Lloyd Yard (Bouwnr. 77) Verkocht 171 m² wonen 5 kamers € 740.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lloyd Yard

Van € 715.000 tot € 765.000 v.o.n.