Het Verborgen Geheim Fase 6

Rotterdam Bouw gestart
Van € 449.500 tot € 498.255 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (2 beschikbaar)
  • Wonen 136 tot 138 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 113 tot 180 m²
Blikvanger Gasloos en Nul-op-de-meter = 0 op de rekening

Project Het Verborgen Geheim Fase 6

Het Verborgen Geheim fase 6 bestaat uit 18 eengezinswoningen (met standaard maar liefst 5 slaapkamers!!) van het type Boeg en is de laatste fase van Het Verborgen Geheim. Voor de deur ligt een groen- en parkeerstrook. De woningen hebben een voortuin met groene haag op het westen, zodra de zon zich laat zien is het hier goed toeven in de namiddag. De hoekwoningen staan op ruime kavels en hebben ook een zijtuin. Alle woningen hebben een achtertuin met houten berging en achterom op het oosten. Met mooi weer ontbijten in de tuin kan dus!

Type Boeg: 18 eengezinswoningen
De stoere woningen van type Boeg zijn ruim en modern ontworpen. Ze hebben een plat dak, wat ervoor zorgt dat je optimaal gebruik kunt maken van de drie drie woonlagen. Zoek je een ruim huis met veel slaapkamers? De Boeg woningen bieden je een woonoppervlakte van 127 tot 136 m², met standaard maar liefst vijf slaapkamers.

De achtertuinen liggen aan een prachtige besloten binnentuin, waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Kenmerken:
• Woonkamer met open keuken
• Handige trapkast in de woonkamer
• Glazen pui en deur naar achtertuin
• 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping
• 2 slaapkamers op 2e verdieping
• Afgesloten ruimte op zolder voor technische installaties en wasmachine
• Achtertuin met houten berging en achterom
• Vloerverwarming en -koeling in gehele woning
• PV panelen

In het Verborgen Geheim maken we gebruik van slimme, duurzame ontwerpen en bewezen technische oplossingen die ervoor zorgen dat de energiemeter straks in jouw huis op nul staat.

Duurzaamheid, nul-op-de-meter. Wat kan ik verwachten?
Een huis met prima isolatie. Comfortabel warm in de winter en behaaglijk koel in de zomer. En ruim voldoende warm water. Dankzij warmte- en koudeopslag, een bewezen methode om energie in de vorm van warmte of koude in de bodem op te slaan. De warmtepomp zorgt vervolgens dat die energie daar komt waar die nodig is. De warmtepomp werkt volledig op zonne-energie van de zonnecellen op uw dak. De huizen in Het Verborgen Geheim hebben allemaal vloerverwarming (en vloerkoeling dus). Een uitgekiend klimaatsysteem zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is.
Is het buiten koud? Dan zorgt de warmtepomp dat de vloer aangenaam warm aanvoelt en de kamer wordt verwarmd. Is het buiten heet, dan koelt de vloer af.

Onderhoud van het systeem
Het systeem is onderhoudsarm en gebruikersvriendelijk. Het enige dat je hoeft te doen is af en toe de waterdruk in de vloerverwarming controleren. Is de druk te laag, dan moet het systeem worden bijgevuld.

Zijn er vragen over de woningen in Het Verborgen Geheim? Neem dan contact op met het makelaars team: Ooms Rotterdam en/of Ooms Spijkenisse.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

Omgeving

Omgeving
Het Verborgen Geheim bestaat in totaal uit 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere
fases worden gerealiseerd. Alle woningen worden gegarandeerd nul-op-de-meter gebouwd. Dat betekent dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen sluiten aan bij de bestaande bebouwing van het tuindorp. De geborgenheid van het oude dorp met zijn pleintjes en perkjes, komt terug in de architectuur, de voortuinen en het groene plein. De parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw, zodat een kindvriendelijke omgeving ontstaat. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de
kadewoningen die pal aan de Heijsehaven staan.

Heijplaat is een bijzonder tuindorp met een rijke cultuurhistorische achtergrond. Het is er goed toeven voor hen die graag midden in de dynamiek van het kloppend hart van de wereldeconomie wonen. Deze 24/7 haven gerelateerde dynamiek is hedendaags soms nog steeds merkbaar op het gebied van onder meer geluid en verlichting.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop november 2021
Start bouw november 2022
Verwachte oplevering november 2023

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Makelaars Rotterdam

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 010-4248888

Ooms Makelaars Spijkenisse

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0181-692333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing