De Boezem - Long stay

Rotterdam Verkoop gestart
Van € 1.322 tot 1.865 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (6 beschikbaar)
 • Wonen 58 tot 79 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Project De Boezem - Long stay

OVER DIT PROJECT

Het project
De boezem bestaat uit totaal 80 appartementen, waarbij de keuze uit 72 short stay en 8 long stay appartementen. Of je nu op zoek bent naar een modern tijdelijk verblijf of toch wat langer wilt genieten van de Rotterdamse gezelligheid – bij de Boezem valt het allebei onder de mogelijkheden. Dankzij de praktische ligging aan de Boezemweg heb je alles binnen handbereik.

De afmetingen van de appartementen variëren tussen de 55 m² en 128 m² met prijzen variërend tussen de € 1.127,- en € 2.060,- (exclusief servicekosten). In de woningzoeker kun je meer informatie vinden over alle type woningen, afmetingen en specifieke huurprijzen.

Alle long stay appartementen zijn geheel gestoffeerd en modern afgewerkt. De short stay appartementen zijn volledig gemeubileerd. Ben je op zoek naar een tijdelijk verblijf, dan bespaart de Boezem jou dus hoofdpijn over de inrichting. Alle voorzieningen heb je meteen tot jouw beschikking. Van een moderne keuken en badkamer tot de gemeubileerde leefruimte. Aan elk detail is gedacht, want de woningen bieden genoeg ruimte voor een (thuis)werkplek en zijn voorzien van een handige bergruimte. Om nog maar te zwijgen over het grootste hoogtepunt: dat zonovergoten balkon, terras of loggia! Daarbij hebben bewoners toegang tot de groene privé binnentuin.

Het ontwerp
Het stoere bakstenen exterieur van de Boezem is een treffende reflectie van de Rotterdamse wederopbouw stijl. Terwijl je aan de voorzijde uitkijkt over de drukke, stadse omgeving, geniet je achter van een rustgevende binnentuin. Duurzaam is de Boezem ook; alle appartementen zijn aangesloten op de stadsverwarming (compleet gasloos dus!) en het complex is voorzien van zonnepanelen.

Locatie
Dankzij de praktische ligging aan de Boezemweg heb je alles binnen handbereik. Op 5 minuten fietsafstand bevindt zich het Kralingse Bos en in 10 minuten lopen sta je in het bruisende centrum van Rotterdam. Verder zijn er verschillende supermarkten te vinden in de nabije omgeving en is er terrasplezier te vinden in de Oude Haven en op de Meent.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. Deze is voorzien van 41 parkeerplaatsen Maandelijkse kosten voor deze parkeerplaats betreffen € 150,-.

Servicekosten
Short stay: de maandelijkse servicekosten bedragen € 175,- inclusief G/W/L
Long stay: de maandelijkse servicekosten bedragen € 85,-

Oplevering
De oplevering van de huurappartementen in de Boezem staat gepland voor juli 2022.

Interesse?
Als je in aanmerking komt voor één van deze appartementen kunt u zich inschrijven via de projectwebsite.

Vragen over de appartementen, ben je op zoek naar advies of wil je graag meer informatie verkrijgen? Bekijk de FAQ op de projectwebsite of neem contact met ons op via .

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2022
Verwachte oplevering juli 2022

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

 • Long Stay

  Galerijflat Van € 1.322 tot 1.865 /mnd
  • wonen 58 tot 79 m² wonen
  • aantal kamers 2 tot 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Boezemweg 173 A 79 m² wonen 3 kamers € 1.865 /mnd
  Boezemweg 173 B 58 m² wonen 2 kamers € 1.387 /mnd
  Boezemweg 173 C 70 m² wonen 3 kamers € 1.599 /mnd
  Boezemweg 173 D 68 m² wonen 3 kamers € 1.555 /mnd
  Boezemweg 173 F 70 m² wonen 3 kamers € 1.599 /mnd
  Boezemweg 173 H 79 m² wonen 3 kamers € 1.805 /mnd
  Boezemweg 173 E Verhuurd onder voorbehoud 58 m² wonen 3 kamers € 1.378 /mnd
  Boezemweg 173 G Verhuurd onder voorbehoud 58 m² wonen 2 kamers € 1.322 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Boezem - Long stay

Van € 1.322 tot 1.865 /mnd