De Kuil - fase 3

Rotterdam Bouw gestart
Van € 338.000 tot € 769.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 69 (59 beschikbaar)
  • Wonen 52 tot 143 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project De Kuil - fase 3

De verkoop is gestart en de verkoopdocumentatie is beschikbaar op de projectwebsite. Bekijk deze stukken zoals de prijslijst, brochure, uitvoeringsniveau woningen en/of de technische omschrijving goed. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Indien de woning beschikbaar komt, nemen we contact met je op!

Wonen in de Kuil fase 3
Na het enthousiasme voor de eerdere fases, zijn achter de schermen de voorbereidingen voor de verkoop van de nieuwe woningen uit fase 3 in volle gang. Binnenkort start de verkoop van de 69 Appartementen, Maisonnettes en Terraswoningen in blok A. Bijzondere woningen met ieder zijn eigen kwaliteiten!

Er zijn in dit blok maar liefst 21 verschillende woningplattegronden, variërend van ca. 51 m2 tot en met ca. 143 m2 aan woonoppervlakte. In deze woningen kun je heerlijk wonen in een groene omgeving, aan het nieuw in te richten dijk- en parkzone tussen de Hilledijk en de Brede Hilledijk in. Centraal in het gebouw ligt de gezamenlijke binnentuin. De ruime en comfortabele woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, een fijne buitenruimte en veel leefruimte waar je heerlijk kunt genieten.

De groene binnentuin
Woon je in dit appartementengebouw, dan ben je ook mede-eigenaar van de prachtige besloten binnentuin. Door de U-vorm van het gebouw ontstaat er een intieme tuin in het midden, waar je vanuit je woning van kunt genieten. In de binnentuin komen zitplekken, heesters, vaste planten en kruidenplanten. Een plek om te ontspannen en om elkaar te ontmoeten. En als kers op de taart stap je via de poort ook zo De Groene Vallei in.

Parkeren in de afgesloten parkeergarage
Onder de woonblokken aan de noordzijde van De Kuil bevindt zich een grote beveiligde parkeergarage. De meeste woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de garage. Ook zijn hier meerdere deelauto’s te vinden, waar je als bewoner tegen vergoeding gebruik van kunt maken. Bij elke woning horen meerdere fietsparkeerplekken, deze zijn ook te stallen in de afgesloten parkeergarage. De parkeergarage bereik je met de auto via de nieuwe zijstraat aan de Paul Krugerstraat. Kom je met de fiets of te voet? Dan zijn er meerdere ingangen mogelijk vanuit de groene vallei. Vanuit de garage zijn er een lift en een trap die uitkomen in het appartementengebouw of de binnentuin.

Architectuur
Het ontwerp van De Kuil is geïnspireerd op de stedelijkheid en architectuur aan de Laan op Zuid en aan de andere kant door de rijke detaillering van de architectuur in de Afrikaanderwijk. De architectuur van De Kuil is daardoor even contractrijk als haar omgeving. De buitenzijde voelt stoer en stedelijk aan door de toepassing van een fraaie baksteen in bijzondere metselverbanden. Maar achter de buitenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Gevels van hout, een natuurlijke groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. Er zijn verschillende nestelgelegenheden in de gevels voorzien. De groene inrichting vormt samen met de gebouwen één ecosysteem, dit alles om de flora en fauna in de stad te verstreken.

Appartementen
- Woonoppervlakte: ca. 52 tot 101 m2
- Buitenruimte: ca. 4 tot 12 m2
- Slaapkamers: 1, 2 of 3 slaapkamers
- Overige bijzonderheden: appartementen met 1 woonlaag, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs - 2 buitenruimtes

Maisonnettes
- Woonoppervlakte: ca. 77 tot 143 m2
- Buitenruimte: ca. 4 tot 25 m2
- Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
- Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, verschillende typen buitenruimtes, aantal woningen hebben zelfs 2 buitenruimtes

Terraswoningen
- Woonoppervlakte: ca. 80 tot 133 m2
- Buitenruimte: ca. 22 tot 48 m2
- Slaapkamers: 2 of 3 slaapkamers
- Overige bijzonderheden: woningen met 2 of 3 woonlagen, groot terras op het zuiden of zuidwesten, aantal woningen hebben zelfs 3 buitenruimtes

Alle woningen zijn:
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Gasloos, geheel voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en zonnepanelen (gemeenschappelijk)
- Inclusief fietsparkeerplekken en voor de meeste woningen 1 of 2 privé parkeerplaats(en) in de ondergrondse parkeergarage
- Uitgerust met een bijzondere houten gevel aan de zijde van de binnentuin

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2022
Start bouw juni 2023
Verwachte oplevering december 2024

Woningtypen

Van de 69 huizen in dit project zijn er nog 59 beschikbaar

Verkoopmakelaars

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117

Woonvisie NVM Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing