De Wielewaal fase 4B

Rotterdam Bouw gestart
Van € 517.000 tot € 636.696 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (5 beschikbaar)
  • Wonen 134 tot 155 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 136 tot 270 m²
Blikvanger Nog enkele beschikbaar! Neem direct een vrijblijvende optie!

Project De Wielewaal fase 4B

Hallo buurman. Dag buurvrouw. In de Wielewaal leer je elkaar al kennen nog vóór je er woont. Vriendelijke huizen met gevels vol rozen, middenin het groen met grote gazons, volwassen bomen, haagjes, kleurrijke heesters en geurende bloesem. Hier vier je de lente, de herfst, de winter en de zomer. Leef je vaker buiten en woon je heerlijk vrij. Hier kun je nu al meebouwen aan de buurt. Welkom in de Wielewaal. Hier zijn we allemaal anders en allemaal onszelf. Allemaal Wielewaal.

De architectuur in de Wielewaal oogt vriendelijk, open en uitnodigend. Heel herkenbaar aan de karakteristieke dakvorm met de ronding onderaan en zonnepanelen in de nok. De gekleurde voordeuren, de gevels vol rozen of blauwe regen en de lage haagjes met het tuinhek.

De Wielewaal is weelderig groen en ben je nooit meer dan zeventig meter verwijderd van wandeling in het groen. Het centrale park dwars door de Wielewaal, de grote Elzen, groepjes Lindes en Kastanjes en rijen Populieren. Het hele jaar rond is er een explosie aan kleuren en vormen. Van knalgeel in februari naar maagdelijk wit in april en mei tot spectaculair geel-oranje-rood en violet in de herfst. Er staat altijd wel iets in bloei en er is van alles te zien en te beleven. Fijn voor insecten, bijen, vlinders, vogels en voor jou.

In de Wielewaal is iedereen welkom. Er komt daarom een grote variëteit aan nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen. Van ruime eengezinswoningen, tweekappers tot vrijstaand, maar ook appartementen. Huur én koop. Sociaal en vrije sector. Fase 4B bestaat uit 12 woningen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2022
Start bouw oktober 2022
Verwachte oplevering oktober 2023

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Makelaars Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4248888

Woonvisie NVM Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2923000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing