Waelzicht

's-Gravenzande
Van € 290.000 tot € 815.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72 (18 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 169 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 180 tot 200 m²

Project Waelzicht

Wonen in Waelzicht: Westland op z’n mooist!
Nu in verkoop
Stel je eens voor: wonen op een plek in het Westland die langzaam verandert in één groot natuurgebied. Een plek waar groen en water vrij spel hebben, aan de rand van de Poelkade. Dichtbij alles wat ’s-Gravenzande en Naaldwijk leuk maakt. En vergeet vooral het strand niet. ‘Waelzicht’ heet het nieuwste project in Waelpolder. Met betaalbare appartementen en ook luxe halfvrijstaande twee-onder-één-kapwoningen.

Lage energiekosten door minimaal label A+
Wonen in het groen met een groene binnentuin
Centraal gelegen, dichtbij strand en gezellige horeca
Optimaal binnenklimaat door vloerverwarming
Grote raampartijen met veel lichtinval en mooi uitzicht

Appartementen met veel lichtinval
In totaal 64 twee- en driekamerappartementen met oppervlaktes variërend tussen 62 en 77 m2. Toekomstige bewoners van Waelzicht zullen daarnaast lage energiekosten hebben door het energielabel A+. De plattegrond van de woningen is erg efficiënt, waardoor een ruime woning ontstaat met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woningen worden verkocht inclusief balkon, berging en eigen parkeerplaats (optioneel ook een 2e parkeerplaats mogelijk).

Van de 64 appartementen kunnen er 33 appartementen met de KoopStart regeling aangekocht worden (koopsom dan vanaf € 250.000,- V.O.N.). Op de begane grond ruimere en onderscheidende appartementen, op de toplagen appartementen met uitzicht over Waelpolder. Je kiest uit twee- of drie kamerappartementen, van ca. 62 tot 77 vierkante meter woonoppervlakte.

Kopen met KoopStart
Met de regeling KoopStart kun je één van de 33 aangewezen appartementen kopen voor een lagere prijs dan de marktwaarde. Het verschil tussen de koopsom en de werkelijke marktwaarde van het appartement, geeft Waelzicht B.V. als een ‘korting’ aan jou als koper. Dit is een tijdelijke korting, die je bij doorverkoop aan Waelzicht B.V. moet betalen. Om dit te waarborgen wordt er een erfpachtrecht gevestigd op de woning.

Halfvrijstaand wonen in Westland
Wil je een ruime en zéér comfortabele woning van maarliefst 169 m2 woonoppervlak? Kies dan voor één van de 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen. Het unieke van deze woning is dat je woont op de 1e verdieping met weids uitzicht en aansluitend terras van maarliefst 37m2 op het zuidwesten (middag- en avondzon)! Deze woningen hebben allemaal 2 parkeerplaatsen voor de deur en krijgen 9 zonnepanelen.

?
Lage energierekening
Alle woningen in Waelzicht zijn energiezuinig, gasloos en op de toekomst voorbereid. Door de goede isolatie en slimme installaties wordt het label voor de appartementen en twee-onder-één-kapwoningen in Waelzicht minimaal A+. Dit zorgt voor een lage energierekening.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waelzicht

Van € 290.000 tot € 815.000 v.o.n.