s'MAAK

Schiedam Verkoop gestart
Van € 280.000 tot € 825.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 90 (28 beschikbaar)
  • Wonen 51 tot 164 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 99.999 m²

Project s'MAAK

Denk je aan Schiedam, dan denk je binnenkort ook aan s’MAAK. De urban woonmolen wordt de nieuwe entree van dé jeneverstad. Het gehele aanbod is te vinden op de project website van s'MAAK Als je inschrijft via de project website verschijnt het inschrijfformulier in het menu van jouw persoonlijke account. Vanaf dat moment kun je definitief inschrijven op de bouwnummers naar keuze.

Benieuwd naar welke bouwnummers er nog beschikbaar zijn voor dit unieke nieuwbouwproject? Kijk snel op de projectwebsite of neem contact op met ons kantoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Omschrijving project
Het is een ode aan het ontstaan van de stad en een nieuw landmark voor de toekomst. Een stukje historie en vernieuwing tegelijk. In deze nieuwe eyecatcher van Schiedam worden 79 woningen gebouwd en er zijn 8 verschillende type woningen. Van eerst maar eens samenwonen of voorbereiden op gezinsuitbreiding, tot juist lekker de ruimte nu de kinderen uit huis zijn. Bijna elke woning is anders. Je eigen mancave. Een romantisch dakterras. De beste cityview over de stad. Waar ga jij voor?

Architectuur
Het is het nieuwe gezicht van Schiedam. Een mooie, symbolische entree van de jeneverstad met haar kenmerkende hoge molens. Zowel de vorm van het gebouw, als de materialen en kleuren die gebruikt zijn voor de bouw, zijn geïnspireerd op de molens.

Schiedam
De goed bewaarde geheimen van Schiedam worden door steeds meer mensen ontdekt. Jong en oud valt voor het kleinschalige, ons-kent-ons karakter van de binnenstad en de gezellige terrassen aan de Schie. En met de komst van vernieuwende ondernemers die hier hun authentieke bakkerij of modern gin-merk starten, wordt de stadscultuur rijker en neemt de populariteit van Schiedam steeds verder toe.

Historie
Schiedam staat bekend om haar jeneverproductie en hoge molens, die in de volksmond bekend staan als ‘de reuzen’. Al sinds de 18e eeuw wordt in de stad jenever gebrand. Toen er vanuit Frankrijk door de revolutie geen sterke drank naar Nederland kon komen, grepen de Schiedammers hun kans. De branderijen en distilleerderijen schoten uit de grond. Zij zijn nog steeds de trots van de stad samen met de acht historische molens die de stad nog rijk is.

Groen & duurzaam
Met het oog op de toekomst is s’MAAK circulair en klimaat adaptief gebouwd. Ook de omgeving van het gebouw en het stationsplein worden letterlijk groener, door het aanleggen en aanplanten van borders.

Perfect bereikbaar
Schiedam is één van de best bereikbare steden van de Randstad. En in s’MAAK woon je helemaal centraal, met het station, metro’s, trams en bussen om de hoek. En heb je af en toe een auto nodig? Neem dan één van de deelauto’s van s’MAAK. Parkeren kan voor de deur. Er zijn 22 parkeerplaatsen in de garage.

Disclaimer: De genoemde prijzen zijn exclusief parkeerplaats en betreffen slechts een indicatie. De impressies en plattegronden geven een globaal beeld van de verschillende woningtypes van de stand van het ontwerp van dit moment. Het ontwerp is nog aan veranderingen onderheven en hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2021

Woningtypen

Van de 90 huizen in dit project zijn er nog 28 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Anke Bodewes Makelaardij o.g. B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-2464444

Kettner Makelaardij NVM

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing