Nieuwbouwproject Idenslaan

Schoorl Verkoop gestart
Van € 239.000 tot € 840.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (1 beschikbaar)
 • Wonen 83 tot 180 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4
 • Perceel 110 tot 650 m²

Project Nieuwbouwproject Idenslaan

STIJLVOL WONEN TUSSEN DUIN EN VELD

Rustig wonen in Schoorl! Te midden van groene velden, in de luwte van het bos en op steenworp afstand van een uitgestrekt duingebied komen acht woningen, waarvan 5 riante villa's en 3 rijwoningen, gelegen in een stijlvolle woonomgeving.

WONEN IN HET GROEN
Wie relaxt wonen zegt, zegt Schoorl. Aan de voet van de hoogste duintoppen van Nederland, bij het bos en grenzend aan de polder is het dorp Schoorl een ware Noord-Hollandse parel. Een plaats met alle voorzieningen - aantrekkelijk om te wonen én te ontspannen. Hier woont u echt buiten!

Uw woning aan de Idenslaan is dé kans op uw eigen stek in dit pittoreske duindorp. De villa's en rijwoningen zijn stuk voor stuk onder architectuur ontworpen. Elke koper kan zelf persoonlijke voorkeuren en ideeën inbrengen om de woning helemaal af te stemmen op zijn eigen situatie en wensen, e.e.a. afhankelijk van de mogelijkheden uit het bouwbesluit, het vergunningbeleid en logistice haalbaarheid en zullen na de koop bij de verkoopbegeleiding met een koper worden besproken. Acht droomhuizen dus!

STIJLVOLLE WOONOMGEVING
De 8 woningen aan de Idenslaan liggen verspringend van elkaar. Dat levert een stijlvolle woonomgeving op, wat versterkt wordt door het groen in en om de directe omgeving van het plan. Vanaf de straat liggen de woningen heel beschut. Hoewel stuk voor stuk verschillend in vloeroppervlak, woonindeling en kavelgrootte is er toch veel overeenkomst tussen de woningen als het op uitstraling aankomt. De moderne architectuur vormt samen met het bijzondere metselwerk, de opvallende dakpannen en het gepatineerde zink een stoer maar tegelijkertijd warm geheel. Alle woningen worden gebouwd volgens de moderne duurzaamheidsnormen. En de woningen worden gebouwd onder het keurmerk BouwGarant.

VILLA'S
De 5 riante villa's beschikken over een woonoppervlak variërend tussen de 160 en 195 vierkante meter. Ook qua indeling verschillen de woningen stuk voor stuk - bovendien kunt u als kopers dit voor een deel en in overleg wijzigen en afstemmen op uw eigen wensen.
Drie van de vijf villa’s krijgen een vaste trap naar de zolder, bij twee woningen komt een vlizotrap. De kavels variëren in grootte tussen de 280 en 650 vierkante meter.
Bij elke villa is ruimte voor parkeren op het eigen terrein.

RIJWONINGEN – SOCIALE KOOPWONINGEN**
De drie rijwoningen zijn elk 5,4 meter breed en beschikken over circa 83 vierkante meter woonoppervlak. Met een ruime woonkamer en open keuken op de begane grond, en op de eerste verdieping twee slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een vlizotrap - daar komen de technische installaties en is er opslagruimte. Ook komt er bij elke woning een aparte houten berging van 5 vierkante meter. De kavels van de woningen zijn tussen de 110 en 120 vierkante meter groot. Voor de twee eindwoningen bestaat de mogelijkheid voor de aankoop van een naastgelegen perceel grond. Parkeren kan aan de straatzijde, vlakbij de woningen.
**Voor de sociale koopwoningen zijn er verplichtingen gesteld door de gemeente waaronder dat kandidaten die woonachtig zijn in Schoorl voorrang krijgen bij de loting en dat er een zelfbewoningsverplichting van toepassing is voor een termijn van vijf jaar.

- Brochures en prijslijsten zijn op te vragen bij ons makelaarskantoor.
- Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant.
- De verkoop start met een verkoop bij inschrijving en na loting zal een reservelijst worden gehanteerd. Voor de actuele beschikbaarheid van bouwnummers kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor.

* Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen*

Foto's

Omgeving

In Schoorl woont u midden in de natuur, vlak bij de stad en vlakbij het strand. Het mooiste duingebied van Nederland ligt direct in uw achtertuin! En volop recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Sporten? In de directe omgeving zijn er volop verenigingen: voetbal, hockey, handbal, volleybal, tennis en paardensport. Ook kunt u schaatsen op ijsbaan De Meent, zwemmen in Alkmaar of Schagen. Het mooiste duingebied van Nederland vormt als het ware uw achtertuin. Een unieke uitvalsplek voor wandelen, fietsen en hardlopen. En vergeet niet het mooie Noordzee strand.

In Schoorl vindt u diverse winkels, en ook Schagen, Bergen en Alkmaar zijn vlakbij en goed bereikbaar. Bovendien bent u zo op de A9 met verbindingen naar Amsterdam en Haarlem.
Wonen in Schoorl is rustig wonen in de natuur, maar toch heel centraal met alle voorzieningen nabij.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Vrijstaande villa

  Vrijstaande woning € 840.000 v.o.n.
  • wonen 180 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) 180 m² wonen 4 kamers € 840.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Verkocht 160 m² wonen 4 kamers € 715.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht 195 m² wonen 5 kamers € 784.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Verkocht 185 m² wonen 5 kamers € 695.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) Verkocht 173 m² wonen 5 kamers € 615.000 v.o.n.
 • Eengezinswoning - Sociale koopwoning

  Tussenwoning en eindwoning € 239.000 v.o.n.
  • wonen 83 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Eindwoning (Bouwnr. 8) Verkocht 83 m² wonen 3 kamers € 239.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

LUCA Makelaardij B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 072-5272000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuwbouwproject Idenslaan

Van € 239.000 tot € 840.000 v.o.n.