Sanduyn

Schoorl
Van € 329.900 tot € 439.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (geen beschikbaar)
  • Wonen 48 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 177 tot 433 m²

Project Sanduyn

ALLE BEACHLODGES ZIJN VERKOCHT

Het ultieme beachgevoel

Aan de Noordrand van de Schoorlse Duinen en op een steenworp afstand van de Noordzee wordt een nieuw park ontwikkeld: Sanduyn. Hier worden 43 prachtige beachlodges gerealiseerd. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen! Kom volledig tot rust in uw eigen sauna en buitenjacuzzi. Vanaf uw eigen terras loopt u over het schelpenpad via de duinen zo naar het strand.

Beachlodges:

Sanduyn krijgt een gevarieerd beeld doordat de beachlodges worden uitgevoerd met drie verschillende typen dakafwerking: hout, beton of metalen dak. Het meerendeel van de woningen zullen worden afgewerkt met pannen.

Verkaveling:

Het terrein van Park Sanduyn is licht geaccidenteerd en iedere woning bevindt zich op een ruime kavel met veel privacy. Het aangrenzende Schoorlse duingebied wordt doorgetrokken op het park, met veel lokale begroeiing en natuurlijk vormgegeven hoogteverschillen. Bestaande bomen op het terrein zullen worden aangevuld met nieuwe dennen, zodat het park mooi aansluit op het duingebied.

Verhuur via Dutchen:

Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken. De parken zijn gelegen op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden in Nederland. Een buitenhuis op Park Sanduyn is niet alleen een geweldig plek om je vakantie door te brengen, maar tevens een lucratieve investering. De kwaliteit van het vastgoed en de schitterende locatie garanderen bestendigheid en groei van de vraagprijs. Maar dat niet alleen, door het professioneel verhuren van je vakantievilla kan je het rendement aanzienlijk opschroeven. De verhuur en de exploitatie van de vakantiewoningen van Park Sanduyn worden volledig verzorgd door Dutchen, specialist in bijzondere vakantieverblijven.

Let op! U belegt buiten AFM Toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Omgeving

Het Noord-Hollandse kustleven:

Sanduyn ligt - de naam zegt het al - tegen de duinen en vlakbij het Noordzeestrand. Badgasten, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele andere gebruikers zullen hun weg vinden op dit nieuwe strand. De breedte van het nieuwe strand en de lagune nodigt uit tot strandsporten als blokarten, buggy-kiten en powerkiten.

Wandelaars, vogelaars, natuurfotografen en ieder ander die van dit kustgebied houdt kan vanaf Sanduyn de overweldigde natuur met volle teugen beleven.

Tussen duinen en cultuur:

Ontdek vanuit uw woning de veelzijdigheid van het Noord-Hollandse kustgebied. In de directe nabijheid van Park Sanduyn bevindt zich het dorpje Groet met op loopafstand restaurant De Bokkesprong, een supermarkt en een verse bakker.

Het pittoreske dorp Schoorl grenst aan Nationaal Park de Schoorlse Duinen, met de breedste en hoogste duinen van Nederland. vanuit het Buitencentrum van Staatsbosbeheer vetrekken meerdere wandelroutes dwars door het uitgestrekte duingebied. Het strand van Schoorl aan Zee is alleen per fiets en voet te bereiken, dat maakt het heerlijk rustig. Het Klimduin, midden in het dorp, is uniek en zeer kenmerkend. In het dorp zijn meerdere winkeltjes en goede restaurants gevestigd.

Kunstenaars dorp Bergen staat bekend om haar luxe boutiques en gezellige terrassen. Hier bevindt zich ook Museum Kranenburgh met steeds wisselende tentoonstellingen. Op het strand van Bergen aan Zee bevinden zich meerdere strandpaviljoens.

De stad Alkmaar leent zich uitstekend voor een dag shoppen. De historische binnenstad kent een groot winkelbestand, goede lunchgelegenheden en natuurlijk een grote markt op zaterdag.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

PUUR* Makelaars Bloemendaal

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 023-5410900
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Sanduyn

Van € 329.900 tot € 439.900 v.o.n.