Korenhuys fase II

Sevenum Verkoop gestart
Van € 347.000 tot € 425.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 17 (2 beschikbaar)
 • Wonen 143 tot 144 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 233 tot 465 m²

Project Korenhuys fase II

Welkom in Sevenum, plaatselijk bekend als ‘Zaerum’. De prominente ligging nabij de A67, met een directe aansluiting op de A73 en op de A74, richting Duitsland staat garant voor een goede uitvalsbasis om in de regio en daarbuiten te werken en te recreëren. Steden als Eindhoven, Nijmegen, Venlo, Roermond en Düsseldorf zijn goed te bereiken, het dorp wordt omringd door veelzijdige natuur en Sevenum heeft een actief verenigingsleven. Korenhuys; een buurt waar kinderen nog buiten kunnen spelen!

Nabij de Staarterstraat en Den Eigen, wordt de nieuwbouwplan Korenhuys Fase II gerealiseerd met half vrijstaande woningen, eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen en één vrijstaande woning. Na de succesvolle verkoop van fase I is nu fase II in verkoop waarbij woningen in diverse prijsklassen gebouwd zullen worden. De woningen in fase II worden traditioneel gebouwd waarbij de richtlijnen van het nieuwe Bouwbesluit worden toegepast.

Uiteraard worden de woningen allemaal gasloos gebouwd. Verder worden alle woningen voorzien van HR++ beglazing, een energiezuinige luchtwater- of ventilatie warmtepomp, zonnepanelen (PV-panelen) en vloerverwarming op de begane grond. Deze voorzieningen zorgen voor een aangenaam woonklimaat, een lagere energierekening én leveren een bijdrage aan een duurzame toekomst. Er is volop gelegenheid om de woning naar eigen inzichten te laten afwerken, zoals een extra speelkamer, royale uitbouw of extra energiebesparende maatregelen. Zo kan elke bewoner zijn of haar eigen woonwensen realiseren.

Comfortabel, duurzaam en rustig wonen in een gemoedelijke, dorpse woonomgeving; welkom in Sevenum!

Diverse woningtypes
De woningen kenmerken zich door een frisse doch traditionele architectuur. De woningen zijn energiezuinig en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en vloerverwarming op de begane grond. Er is volop gelegenheid om de woning naar eigen inzichten af te laten werken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra dakraam op de zolder, een vierde slaapkamer, een extra speelkamer het realiseren van een uitbouw en/of extra energiebesparende maatregelen!

De prijzen van de woningen zijn exclusief keuken. De woningen worden gebouwd onder Woningborggarantie.

Meer en uitgebreide informatie is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Nieuws

 • 4 september 2020

  Nieuwsbericht Korenhuys fase II Sevenum – omgevingsvergunning verleend

  Nóg meer goed nieuws: het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld én de omgevingsvergunning is zojuist verleend. Vanaf oktober worden de bouwrijpwerkzaamheden getroffen door een civiele aannemer voor het hele ...

  Lees meer op nieuwwonenvenlo.nl
 • 21 augustus 2020

  Korenhuys fase II Sevenum – Bestemmingsplan vastgesteld

  Ook achter de schermen lopen de ontwikkelingsprocessen door. Zo is per 1 juli 2020 het bestemmingsplan vastgesteld. Na een aantal weken, medio augustus conform procedure, wordt het bestemmingsplan onherroepelijk.

  Lees meer op nieuwwonenvenlo.nl
 • 4 mei 2020

  Start verkoop 5 mei!

  Dinsdag 5 mei start de verkoop van het project ‘Korenhuys Fase II’ te Sevenum. Alle verkoopinformatie is vanaf dat moment online via korenhuys.nl te raadplegen. We bieden toekomstige kopers een breed aanbod in ...

  Lees meer op nieuwwonenvenlo.nl

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Korenhuys - type A 2^1 kapwoning

  2-onder-1-kapwoning € 347.000 v.o.n.
  • wonen 143 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Korenhuys - Staarterstraat (Bouwnr. 5) 143 m² wonen 5 kamers € 347.000 v.o.n.
  Korenhuys - Staarterstraat (Bouwnr. 4) Verkocht 143 m² wonen 5 kamers € 359.000 v.o.n.
 • Korenhuys - type B vrijstaande woning

  Vrijstaande woning € 425.000 v.o.n.
  • wonen 144 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Korenhuys - Staarterstraat (Bouwnr. 6) 144 m² wonen 5 kamers € 425.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Korenhuys fase II

Van € 347.000 tot € 425.000 v.o.n.