De Generaal 3769 BG Soesterberg

Prijs op aanvraag

Project De Generaal

BINNENKORT IN VERKOOP!

Binnenkort start de verkoop van de 17 nieuwbouwappartementen in project De Generaal te Soesterberg. Voor vragen of het kenbaar maken van je interesse kun je terecht bij één van de verkopende makelaars.

---

DE GENERAAL
Op één van de meest centrale plekjes van Soesterberg, aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg, wordt project ‘De Generaal‘ gerealiseerd. Het complex omvat 17 2- en 3 kamer appartementen. Door de ligging van de appartementen is er zowel aan ochtend- als avondzon liefhebbers gedacht. Wordt het een balkon of tuin op het noordoosten of juist op het zuidwesten? De keuze is aan jou! Bij een groot aantal van de appartementen is een privé parkeerplaats inbegrepen alsmede een separate berging. Deze zijn gepositioneerd aan de achterzijde van het complex. De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd en daarmee ben je helemaal klaar voor de toekomst!

SOESTERBERG
De locatie en ligging zijn ideaal! Hier woon je in alle rust die de groene omgeving te bieden heeft en tegelijkertijd zijn alle denkbare voorzieningen letterlijk op steenworp afstand gelegen. Het centrum van Soesterberg ligt om de hoek! Hier tref je onder andere basisscholen, een divers aanbod aan winkels en de huisartsenpraktijk. Binnen enkele minuten bereik je de A28 richting Utrecht en Amersfoort. Het stadscentrum van zowel Amersfoort als Utrecht zijn beide binnen 20 minuten met de auto te bereiken. Wat Soesterberg, naast de centrale ligging ten opzichte van de steden, zo’n fijne woonplek maakt is ook de natuurrijke omgeving. Zo zijn de Soesterduinen op fietsafstand gelegen, net als de bossen nabij Zeist en diverse wandelroutes. Op loopafstand bevinden zich vliegbasis Soesterberg en het militair museum.

INTERESSE
Op dit moment worden alle benodigde voorbereidingen getroffen om het project in verkoop te brengen. Heb je interesse? Meld je dan bij ons aan als geïnteresseerde om op de hoogte gehouden te worden van de updates!

Woningtypen

In dit project worden 17 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.