Son en Breugel - Sonse Hout

Son en Breugel Verkoop gestart
Van € 465.000 tot € 585.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)
  • Wonen 130 tot 162 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 244 tot 495 m²

Project Son en Breugel - Sonse Hout

Son en Breugel - Sonse Hout | Tweekappers, vrijstaande woningen en patiowoningen

Aan de rand van het dorp Son en Breugel verrijst het nieuwbouwproject Sonse Hout in het mooiste stukje van Sonniuspark. Een overweldigend gevoel van luxe en ontspanning. Dat is wat wonen in Sonse Hout je biedt. In Sonse Hout woon je namelijk heel ruim in een prachtige groene wijk. Een rustige locatie die makkelijk bereikbaar is. Vanuit Sonse Hout ben je binnen enkele minuten in de dorpskern van Son. En voor het stadse leven ben je binnen 15 minuten rijden in het centrum van Eindhoven.

De laatste pareltjes van Sonniuspark, komen binnenkort in verkoop. Het beste is voor het laatst bewaard: de laatste fase bevat 8 fraaie één- en tweelaagse bungalows op ruime percelen, 22 tweekappers in verschillende grootte en 4 prachtig gelegen vrijstaand geschakelde woningen. Alle woningen zijn gelegen in de luxe bosrandzone op de mooiste locatie in Sonniuspark. De meeste woningen kijken bovendien prachtig uit over de centraal in Sonniuspark gelegen vijver: ’t ven.

De woningen worden aangeboden met vele opties en zijn geheel naar eigen wens in te delen en/of af te werken. De woningen worden voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp met bodemlus (geen aardgas) en extra zware isolatie waaronder triple-beglazing. Alle woningen bieden veel comfort en zijn uiterst duurzaam.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing