Veerkade - fase 2

Spijkenisse Verkoop gestart
Van € 455.000 tot € 492.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (3 beschikbaar)
  • Wonen 171 tot 205 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 211 tot 300 m²
Blikvanger 13 Kadewoningen in de 2e fase van De Veerkade

Project Veerkade - fase 2

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen!
In deze fase is er keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De Stadswoning. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en hebben een beukmaat van ca. 5,4 meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een tuin van ca. 14 meter diep met daarachter een garage of berging en ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Nadat je een bouwnummer en een woningtype hebt gekozen, kan je de woning verder aanpassen met een aantal ruwbouwopties. Om de woning vervolgens echt helemaal naar jouw wens te maken kan je in het koperskeuzetraject de woning verder verfijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken, de badkamer, het toilet en de binnendeuren.

STADSWONING
Een ruime, moderne en complete eengezinswoning met genoeg ruimte om te leven. De Stadswoning heeft het allemaal. Deze woning heeft drie verdiepingen die je naar eigen inzicht geheel kan benutten. Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je de zeer ruime tuin in en is het op een zomerse dag volop genieten.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Op deze verdieping kan je naar wens de badkamer naar het midden van de woning
verplaatsen om zo een extra slaapkamer te creëren.
Op de tweede verdieping is standaard is nog meer ruimte om de woning zelf in te delen. Er bevindt zich hier standaard één slaapkamer, maar er is ruimte voor nog meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal!

VIDEWONING
Altijd al die grote kroonluchter, gigantische boekenkast of grote planten in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de ruime en lichte videwoning kan het.
De woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m². Door de vide en de raampartij aan zowel voor- als achterzijde van de woning is ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade.
Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom welke standaard is voorzien van een inloopkast. Toch liever ook op deze verdieping een badkamer? Dan kan er optioneel gekozen worden om van de inloopkast een badkamer te maken.
Op de tweede verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.

ENERGIENEUTRAAL
Alle woningen aan De Veerkade zijn voorbereidt op een duurzame toekomst. Zo worden de woningen (vanzelfsprekend) uitgevoerd zonder gasaansluiting. Daarnaast wordt de woning voorzien van hoogwaardige isolatie, waaronder driedubbele beglazing, en wordt de woning voorzien van een uitgekiend installatiesysteem met o.a. een bodemwarmtepomp, wtw-ventilatie, zonnepanelen en een douchepijp-wtw.
Het financieren van een energieneutrale woning is nóg voordeliger.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2020

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing