Stella Nova

Spijkenisse Bouw gestart
Van € 477.500 tot € 539.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (2 beschikbaar)
  • Wonen 198 tot 212 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 206 tot 304 m²

Project Stella Nova

De Bouw van Stella Nova is gestart! Bent u op zoek naar een ruime en vooral duurzame nieuwbouwwoning in Spijkenisse? Dan is nieuwbouwproject Stella Nova zeer geschikt voor u!

In de bestaande woonwijk Sterrenkwartier worden diverse woningen gerealiseerd. Stella Nova wordt van een typisch naoorlogs woongebied omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving. De huidige anonieme 60-er jarenblokken maken plaats voor een gevarieerd woningaanbod met eengezinswoningen (vier-onder-een-kapwoningen en rijwoningen). Ook worden er huurwoningen in het plan gerealiseerd. Deze huurwoningen worden door woningbouwcorporatie Maasdelta verhuurd. De 28 koopwoningen worden in 4 typen uitgevoerd. De woningtypen Tweeling en Weegschaal zijn allen verkocht. Van woningtype boogschutter en Waterman zijn er nog enkele woningen beschikbaar.

8 vier-onder-een-kapwoningen type Waterman

Woonoppervlakte vanaf circa 198 m².
Standaard voorzien van 7 grote (slaap)kamers.
Alle woningen hebben een heerlijke diepe tuin, gelegen aan het water met waterterras en zicht op een park.
1 privéparkeerplaats op eigen terrein.

De bouw van Stella Nova in Spijkenisse is gestart! Dit betekent dat er keuzes zijn gemaakt in de ruw- en afbouwopties door het projectteam. De volgende opties voor type Waterman (bnrs. 65, 74, 77, 78) zijn vastgelegd:

Ruwbouwopties:

- Uitbouw van 1,2 meter waardoor er een mooie extra leefruimte bij komt;
- Slaapkamerindeling met 3 slaapkamers op de tweede verdieping;
- Openslaande deuren naar de tuin;
- Vergroten van de keuken.

Wonen in een duurzame woning! Wilt u een woning welke klaar is voor de toekomst? In Stella Nova worden niet alleen gasloze woningen gebouwd, de woningen zijn zelfs all-electric, worden verwarmd middels een bodemwarmtepomp en zijn voorzien van gebalanceerde ventilatie. Ook zijn de woningen uitstekend geïsoleerd middels glas-, vloer-, gevel,- en dakisolatie. De woningen zijn nog duurzamer dan de huidige wet & regelgeving, doordat de woningen worden uitgevoerd met EPC-0. Kortom, u bent voorbereid op de toekomst met een woning in Stella Nova.

Omgeving

Sterrenkwartier

Rustig, ruim van opzet en vooral heel erg no-nonsense. Dat is de wijk Sterrenkwartier. Hier en daar staan riante bungalows, de zogeheten gouden randjes. Verder zijn er eengezinswoningen en appartementen, die gelijkelijk over de wijk zijn verdeeld. Dat had anders kunnen zijn. Eind jaren zestig was het de bedoeling veel meer hoogbouw in Sterrenkwartier te realiseren, maar toenmalig wethouder Dick Teegelaar stak daar een stokje voor. Hij wilde juist meer eengezinswoningen, omdat mensen 'nu eenmaal ruimte nodig hebben'. Dankzij zijn interventie kent de wijk nu een mooie mix van gezinnen en ouderen. Die kunnen hun boodschappen om de hoek halen, in wijkwinkelcentrum Sterrenhof.

Rustige wijk, overal dichtbij

Sterrenkwartier is een rustige wijk, met een uitstekende ligging. Via de Baljuwlaan rijdt u zo de stad uit en de Planetenlaan biedt u een doorsteek naar het stadscentrum. Daarnaast fietst u zo het groene polderland in. Ook Rotterdam is dichtbij, dankzij de nabijheid van metrostation Heemraadlaan. Goed aangeschreven middelbare scholen, Bios Arcaplex, Zwembad Riviera en genoeg gezellige wijnbarretjes en restaurants in het centrum.

Laat u aangenaam verrassen door de duurzame woningen van Stella Nova.

Hoe ontvangt u informatie? Neem contact op met de makelaar of bezoek de projectwebsite.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2019
Start bouw mei 2020

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing