Ons Belang

Staphorst Verkoop gestart
Van € 414.500 tot € 440.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (2 beschikbaar)
  • Wonen 170 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 412 tot 499 m²

Project Ons Belang

DE CHARME VAN TOEN, HET COMFORT VAN NU!

Op de locatie van de voormalige melkfabriek 'Ons Belang' in Staphorst worden 10 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd, met een knipoog naar vroeger. Waar ooit de melkfabriek stond, bouwen we nu 10 GASLOZE woningen!
Het nieuwe erf Ons Belang wordt al bewoond, want in een voorstadium zijn al een aantal woningen opgeleverd. Deze 10 comfortabele twee-onder-één-kapwoningen worden daar nog aan toegevoegd.

De 8 boerderijwoningen en 2 schuurwoningen zijn volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Beide woningtypes passen perfect bij de uitstraling van Staphorst en gaan straks helemaal op in de bestaande omgeving.
De boerderijwoningen bestaan uit twee varianten: 4 woningen met donker metselwerk en 4 woningen met licht metselwerk. Dit bouwtype heeft de authentieke raampartijen (met luiken), laaghangende goten, een zogenaamde wolfseind kapvorm aan de voorkant en een klassieke voordeur met ruimte voor een traditionele Staphorster levensboom. De achterzijde van de boerderij heeft een wat soberder uitstraling.
De schuurwoning heeft een meer ingetogen karakter. Deze is uitgerust met een mooie, traditionele kap met laaghangende goten.

Beide woningen zijn ruim opgezet en hebben dezelfde (standaard)indeling. In de woonkamer zijn heerlijke, grote verdiepingshoge ramen en een openslaande deur naar de tuin. Heerlijk toch? En dat is nog niet alles! Boven bevinden zich de badkamer en 4 slaapkamers, waarvan een zeer royale ouderslaapkamer! Met een vlizotrap bereik je de zolder, waar je de nodige opbergruimte hebt.
Er zijn tevens mogelijkheden voor een flexibele indeling, waarbij u kunt denken aan:
- een extra slaapkamer in combinatie met een badkamer op de begane grond
- een extra grote woonkamer over de volle breedte van de woning
- vergroten van de badkamer op de verdieping
- opsplitsen van de royale ouderslaapkamer in twee slaapkamers

De woningen zijn enorm duurzaam en comfortabel. Alles is nieuw en perfect geïsoleerd. Alle woningen in Ons Belang worden voorzien van een gasloze water-water warmtepomp met bodemlus i.c.m. vloerverwarming. Deze warmtepomp zal je woning 's winters comfortabel verwarmen en in de zomer aangenaam koelen. Daarnaast is het mogelijk (optioneel) om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Kortom, JOUW WONING, JOUW WENSEN! Word ERFGENOOT!

Meer informatie:

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2019

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ons Belang

Van € 414.500 tot € 440.000 v.o.n.