De Wisseling

Stiens
Van € 207.500 tot € 232.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (geen beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 113 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 159 tot 267 m²

Project De Wisseling

Als u op een bijzondere manier wilt wonen moet u het spoor volgen naar Stiens. Hier komen 58 woningen op een hele bijzondere locatie: het voormalige spoorweg emplacement van de NS. De huizen daar krijgen een heel eigen stijl door de gebogen daken, de plek van de schoorsteen, de rode steen, de opvallende raampartijen en de lichtinval. Sommige mensen zullen er zelfs een locomotief in herkennen. Eén ding is zeker: wonen in De Wisseling is een mooie bestemming.

De eerste fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit 22 woningen. De huizen zijn ideaal voor starters, stellen, gezinnen met kinderen maar ook voor mensen die een levensloopbestendige woning zoeken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u daar zou willen wonen.

De woningen zijn maar liefst 6 meter breed en 10 meter diep. Via de ruime hal met toilet komt u binnen in de straatgerichte open keuken. De woonkamer is ruim en biedt via een loopdeur toegang tot de achtertuin.
Boven vind u drie royale slaapkamers en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping onder de ronde kap. Hier heeft u de optie om een klein dakraam te plaatsen voor extra lichtinval. Dus ook op die verdieping voelt alles eerste klas!
Er zijn optioneel nog veel meer mogelijkheden zoals het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond, het verlengen van de begane grond waardoor u een mooie grote living kunt maken. En wat te denken van openslaande tuindeuren naar de achtertuin? Op deze manier maakt u uw woning helemaal zoals u dat wilt. Dat is nou het leuke van nieuwbouw!

Buiten krijgt u een diepe achtertuin waar u altijd een plekje vindt om lekker buiten te zitten. Een extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de eerste fase liggen allemaal op het zonnige zuiden! Daarnaast vind u hier een houten (fietsen)berging. Tussen de voorgevel en de straat krijgt u een voortuin met een diepte van ongeveer 5 meter. Parkeren kan op de openbare parkeerplaatsen die tegenover de woningen worden gerealiseerd.

Stiens is een heerlijk plaats om te wonen. Niet te groot en niet te klein maar wel alle voorzieningen voor jong tot oud. De bereikbaarheid is ook uitstekend. Het centrum ligt op 500 meter. Met de auto bent u via de N357 in vijf minuten op de grote weg naar andere Friese steden. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld. De vorm van het bouwterrein is markant, een soort wig met in het midden een monument dat op dit moment wordt opgeknapt. Dat gebouw zal de beleving van De Wisseling extra bijzonder maken.

Meer informatie vindt u op de wisselingstiens.nl

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Friesland | Qualis

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058-2449100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Wisseling

Van € 207.500 tot € 232.500 v.o.n.