L'entrepôt

Strijen Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 850.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (22 beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 224 m²
  • Aantal kamers 1

Project L'entrepôt

Op de prachtige plek waar nu nog het aardappelpakhuis van Aardappel- handel G. Kruythoff & Zn staat, aan de Oud-Bonaventurasedijk 26 te Strijen, komen straks 23 duurzame appartementen.

Laat de auto maar staan, want u wandelt hier overal binnen 5 minuutjes naar toe. Naar de winkels, de terrasjes en de weekmarkt. Maar ook naar de mooie natuurgebieden van Strijen waar het heerlijk struinen is. Verder weg? De bus stopt op 400 meter van uw appartement.

De nieuwe sportschool waar u kunt werken aan uw vitaliteit, ligt hier letterlijk 'aan de overkant'. In de directe omgeving bevinden zich ook het medisch centrum met apotheek, het overdekte zwembad, de bibliotheek, het gezellige dorpshuis en de sportvelden. Een balletje slaan kan dichtbij huis, op de greens van de Strijense Golfclub aan de Trambaan.

L’Entrepôt ligt helemaal omzoomd in een groene zoom met parkeergelegenheid op eigen terrein. Vanuit het Kopgebouw heeft u een fraai uitzicht over de Trambaan en de Oud-Bonaventurasedijk, vanuit het Staartgebouw kijkt u uit over het weidse landschap.

In de directe omgeving zijn volop mogelijkheden tot wandelen en genieten van de frisse buitenlucht. Een rondje met de hond over het schelpenpad rond de Keen of bijzondere vogels spotten in het Oudeland van Strijen. Vanuit uw appartement loopt u zo naar de natuurijsbaan van de Strijense IJsclub die traditiegetrouw begin december onder water wordt gezet en opengaat als er voldoende dik ijs ligt.

Wie graag fietst of wandelt, komt in Strijen en Strijensas volop aan zijn trekken. In de Oeverlanden Hollands Diep bij Strijensas bijvoorbeeld. Net als zijn grote broer de Biesbosch, is het een zoetwatergetijdengebied. Hier vindt u ongerepte natuur, met verruigde rietlanden, open water, geulen en kreken, buitendijkse natuur en wilgenbossen. En met eb en vloed dus, wat zeldzaam is op zoet water.

Met een beetje geluk spot u er de lepelaar of ziet u een bever. Er zijn goede wandelpaden, maar in een groot deel van het gebied kun je ook buiten de paden struinen. Het fietspad langs de Buitendijk maakt onderdeel uit van het fietsroutenetwerk in de Hoekse Waard.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

L'entrepôt

Van € 315.000 tot € 850.000 v.o.n.