Fivelgo

Ten Boer
Van € 264.500 tot € 279.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (4 beschikbaar)
 • Wonen 107 tot 125 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 266 tot 270 m²

Project Fivelgo

Dorps wonen in Ten Boer
Het plan Fivelgo op de locatie van de voormalige plus-supermarkt is centraal gelegen in Ten Boer. Aan de Gaykingastraat realiseert VDM Woningen vier hoge goot woningen en twee lage goot woningen. De architectuur van de woningen heeft een rustiek karakter met een hedendaagse twist en sluit daarbij prima aan bij de dorpse sfeer van de Gaykingastraat. De 6 woningen hebben een stoere uitstraling, met fraaie bakstenen kaders en zorgvuldig vormgegeven details. De toepassing van een zinken afdeklijst op de zijgevels geeft de woningen een eigenzinnige vormgeving. Er zijn twee verschillende typen woningen, waardoor er voor elk wat wils is. Door het toepassen van dezelfde beeldtaal blijft de eenheid binnen het project gewaarborgd.

BELEEF TEN BOER
Omgeving
Volgens de bewoners is het in het dorp ‘gewoon goed wonen’. Ten Boer ligt midden in een van de oudste cultuurlandschappen van Nederland, het Hoogeland. Het gebied kenmerkt zich door een ongekend hoog aantal middeleeuwse kerken, authentieke molens, boerderijen en borgen. In het gebied bevinden zich talrijke fietsen wandelroutes. Dwars door Ten Boer loopt een wandelroute van in totaal 208 kilometer, genaamd “het Jacobspad”. Deze route laat je de kerken in de omgeving zien.

Voorzieningen
Naast alle voorzieningen die de stad Groningen biedt, is het dorp zelf ook van alle gemakken voorzien. Ten Boer heeft een eigen dorpscentrum met diverse winkels, goede sportmogelijkheden, meerdere scholen en een verwarmd openlucht zwembad.

Reistijd
De Rijksweg zorgt voor een directe verbinding met de stad Groningen. De stad is zodoende goed bereikbaar met de auto. Ook is er een frequente busverbinding: elke tien minuten gaat er een bus. Wonen in Ten Boer en werken in de stad is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Aan de reistijd zal het in ieder geval niet liggen. Gemiddeld doet men er met de auto zo’n vijftien minuten over. Fietsers zijn in een half uur op de Grote Markt.

Wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen, maar ook dichtbij de natuur? Ten Boer biedt de ideale combinatie van wonen in een landelijke omgeving met de voorzieningen van het dorp maar ook de stad Groningen binnen handbereik! In Ten Boer woon je midden in een van de oudste cultuurlandschappen.

WONINGTYPES
Aan de Gaykingastraat in Ten Boer realiseert VDM Woningen vier ‘hoge goot’ woningen en twee ‘lage goot’ woningen.

INDELING Bouwnummers 1 t/m 4:
Begane grond: entree, hal met toilet en trapopgang, trapkast met witgoed aansluiting, tuingerichte woonkamer met ruime open keuken.
1e verdieping: overloop, technische berging, 3 slaapkamers van 6,4 m², 9,9 m² en 17,1 m²
2e verdieping: via vlizotrap is de ruime zolderverdieping toegankelijk.

INDELING Bouwnummers 5 en 6:

Begane grond: ruime hal, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken-/berging, trapopgang.
1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel.
2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder (vaste trap mogelijk).

Foto's

360° foto's en video

Nieuws

 • 5 november 2020

  Fivelgo | centraal wonen in Ten Boer

  Dorps wonen in Ten Boer Het plan Fivelgo op de locatie van de voormalige plus-supermarkt is centraal gelegen in Ten Boer. Aan de Gaykingastraat realiseert VDM Woningen vier hoge goot woningen en twee lage goot ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 4 september 2020

  Fivelgo | wonen in de kern van het dorp Ten Boer

  Aan de Gaykingastraat in Ten Boer komen zes halfvrijstaande woningen in 2 verschillende types van 107 m² en 125 m² met 3 slaapkamers op de verdieping. De woningen hebben een stoere uitstraling, fraaie kaders van ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 22 juni 2020

  Fivelgo: start verkoop 9 juli

  Het plan Fivelgo, op de locatie van de voormalige plussupermarkt, is centraal gelegen in Ten Boer. Ten Boer ligt midden in één van de oudste cultuurlandschappen van Nederland, Het Hoogeland. Het gebied kenmerkt zich ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Pandomo Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 050-8533733
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Fivelgo

Van € 264.500 tot € 279.500 v.o.n.