Residentie Veerhaven

Terneuzen Bouw gestart
Van € 234.900 tot € 599.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (30 beschikbaar)
  • Wonen 79 tot 155 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project Residentie Veerhaven

37 appartementen met panoramisch uitzicht over de Westerschelde

Riant wonen in Terneuzen
Terneuzen is een robuuste stad, die gekenmerkt wordt door de scheepvaart, de havens en de bedrijven langs het kanaal van Gent naar Terneuzen. Het is het kloppende hart van economische Zeeusw-Vlaanderen en zorgt voor leefbaarheid, banen en economische ontwikkeling. De stad staat symbool voor de dynamische, ondernemende en innovatieve kant van Zeeland.

De Scheldekade is een historische plek in het hart van Terneuzen. Op deze plek ontstond in de veertiende eeuw een dorp en haventje voor de overslag van goederen op trekschuiten naar Gent. Nog steeds is Terneuzen de spin in het web van de scheepvaart en lekkernij het middelpunt van North Sea Port, waar in de toekomst grote schepen zelfde tot Prijs Noord kunnen varen dankzij de nieuwe Seine-Schelde verbinding.

Met de groei van de havens en de komst van de Nieuwe Sluis in het sluizencomplex van Terneuzen, is de locatie Scheldekade letterlijk een hotspot. Maar niet alleen vanwege het panoramische uitzicht is de Scheldekade een toplocatie. De jachthaven, het theater, restaurants, de bioscoop, het winkelcentrum en een overdekte parkeergarage voor bezoekers zijn letterlijk naast de deur.

Waar vroeger het water tegen de Scheldekade golfde, verrijst binnenkort Residentie Veerhaven. Dit appartementengebouw op de kop van de Scheldekade zal beeldbepalend zijn voor het hedendaagse Terneuzen. Het gebouw is geheel ontworpen in de stijl van de havenstad en straalt onverzettelijkheid en wilskracht uit.

Het gebouw bestaat uit 37 appartementen en heeft een moderne en unieke uitstraling. De vele ramen en de verdiepingshoge glazen puien zorgen voor veel lichtinval en een prachtig panoramisch uitzicht over de Westerschelde. U zult niets missen van wat er op de Westerschelde en in de haven naar de sluizen gebeurt.

De appartementen hebben een ruim balkon of terras en een eigen berging op de begane grond of in het souterrain. Het gebouw is voorzien van liften en een inpandige stallings garage. Bezoekers kunne parkeren in de openbare parkeergarage op slechts 50 meter afstand.

Ook de binnenzijde van het complex straalt kwaliteit uit. Voor de klimaatbeheersing is gekozen voor een gasloos systeem door middel van lucht warmtepompen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop december 2019
Start bouw april 2020
Verwachte oplevering januari 2022

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing