Beursplein

Tiel Verkoop gestart
Van € 307.500 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 67 (17 beschikbaar)
  • Wonen 84 tot 140 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Nog enkele appartementen beschikbaar!

Project Beursplein

DE BOUW IS GESTART!

Na een succesvolle verkoopstart in 2020 is begin 2021 gestart met de bouw van dit prachtige nieuwbouwproject. Na de sloop van de bestaande gebouwen wordt aansluitend gestart met de bouwwerkzaamheden. Wonen in Beursplein Tiel komt zo steeds dichterbij!

Ook wonen in Beursplein Tiel? Er zijn nog enkele luxe drie- en vierkamerappartementen beschikbaar vanaf € 307.500,- v.o.n.! Kijk op wonenaanhetbeursplein.nl voor meer informatie!

Heerlijk wonen in het centrum van Tiel
Tiel krijgt er een nieuwe, stijlvolle woonlocatie bij met een zeer gevarieerd huur- en koopaanbod. Het is heerlijk wonen nabij het centrum. Beursplein biedt in totaal ruimte aan 104 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, waarvan 67 luxe en energiezuinige koopappartementen, met een woonoppervlakte variërend van circa 70 tot 140 m2 (excl. buitenruimte). De grote raampartijen zorgen voor een spectaculaire ruimtelijke beleving en lichtinval. Laat u verrassen door het weidse uitzicht op de stad en, bij hoger gelegen verdiepingen, de Waal.

De appartementen
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, maar ook de gezamenlijke binnentuin is een heerlijke plek om te verblijven en ontspannen. Dankzij de private parking onder het Beursplein kunt u altijd uw auto kwijt.

De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Geheel gasloos en voorzien van een comfortabele vloerverwarming die als het nodig is ook koelt. Een unieke luxe waar u het hele jaar door profijt van heeft. De luxe, lichte woningen voldoen daarmee aan de laatste duurzaamheidseisen, klaar voor de toekomst.

Wonen in Beursplein
• Gunstige ligging nabij centrum en recreatievoorzieningen
• Luxe koopappartementen met veel keuze en variatie in indeling en grootte
• Gemakkelijk parkeren in private parking onder Beursplein
• Wonen met prachtig uitzicht (op de stad of zelfs bij hogere verdiepingen op de Waal)
• Tenminste één buitenruimte per appartement
• Gezamenlijke groene binnentuin
• Modern comfort met veel aandacht voor duurzaamheid (gasloos en energiezuinig door zonnepanelen op het dak, WKO-installatie)

Ideale ligging
Geniet van de oude stadstuinen en -parken en de diverse natuurgebieden in de omgeving van Tiel. Wandelen door de Uiterwaarde, varen op het Eiland van Maurik of struinen langs de Waal; alles is mogelijk. Met de gezellige binnenstad om de hoek, loopt u vanuit uw appartement zo naar uw favoriete winkel, restaurant of uitgaansgelegenheid. In het centrum van Tiel is keuze genoeg.

Binnen een half uur bent u met de auto in steden als ‘s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Buslijnen zijn om de hoek en het treinstation is op loopafstand.

Wilt u ook wonen in een luxe appartement van Beursplein? Bekijk dan snel de nog beschikbare woningen en bepaal vandaag nog uw keuze!

Liever eerst meer weten over het project Beursplein? Neem contact op met één van de makelaars. Wij staan u graag te woord.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 67 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Rick Zeedijk Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0344-62 60 60

Witte Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0344-619344
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing