Beursplein

Tiel Verkoop gestart
Van € 225.000 tot € 535.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 67 (67 beschikbaar)
  • Wonen 64 tot 140 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
Blikvanger Luxe appartementen in het centrum met weids uitzicht op stad en Waal!

Project Beursplein

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Bent u op zoek naar een appartement nabij het centrum van Tiel? Dan is een luxe appartement van nieuwbouwproject Beursplein in Tiel wellicht iets voor u! Er zijn nog enkele twee-, drie- en vierkamerappartementen beschikbaar vanaf €225.000,- v.o.n. Bekijk hier de website en bepaal vandaag nog uw keuze!

Heerlijk wonen in het centrum van Tiel
Tiel krijgt er een nieuwe, stijlvolle woonlocatie bij met een zeer gevarieerd huur- en koopaanbod. Het is heerlijk wonen nabij het centrum. Beursplein biedt in totaal ruimte aan 104 appartementen, verdeeld over twee gebouwen. Waarvan 67 luxe, energiezuinige koopappartementen met veel keuze in grootte en indeling. De grote raampartijen zorgen voor een spectaculaire ruimtelijke beleving en lichtinval. Laat u verrassen door het weidse uitzicht op de stad en, bij hoger gelegen verdiepingen, de Waal.

De appartementen
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, maar ook de gezamenlijke binnentuin is een heerlijke plek om te verblijven en ontspannen. Dankzij de private parking onder het Beursplein kunt u altijd uw auto kwijt.

De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Geheel gasloos en voorzien van een comfortabele vloerverwarming die als het nodig is ook koelt. Een unieke luxe waar u het hele jaar door profijt van heeft. De luxe, lichte woningen voldoen daarmee aan de laatste duurzaamheidseisen, klaar voor de toekomst.

Wonen in Beursplein
• Gunstige ligging nabij centrum en recreatievoorzieningen
• Luxe koopappartementen met veel keuze en variatie in indeling en grootte
• Gemakkelijk parkeren in privé parking onder Beursplein
• Wonen met prachtig uitzicht (op de stad of zelfs bij hogere verdiepingen op de Waal)
• Tenminste één buitenruimte per appartement
• Gezamenlijke groene binnentuin
• Modern comfort met veel aandacht voor duurzaamheid (gasloos en energiezuinig door zonnepanelen op het dak, WKO-installatie)

Ideale ligging
Geniet van de oude stadstuinen en -parken en de diverse natuurgebieden in de omgeving van Tiel. Wandelen door de Uiterwaarde, varen op het Eiland van Maurik of struinen langs de Waal; alles is mogelijk. Met de gezellige binnenstad om de hoek, loopt u vanuit uw appartement zo naar uw favoriete winkel, restaurant of uitgaansgelegenheid. In het centrum van Tiel is keuze genoeg.

Binnen een half uur bent u in steden als ‘s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Buslijnen zijn om de hoek en het treinstation is op loopafstand.

Schrijf u nu in!
Wilt u ook wonen in een luxe appartement van Beursplein? Bekijk dan snel de nog beschikbare woningen en bepaal vandaag nog uw keuze!

Liever eerst meer weten over het project Beursplein? Wij staan u graag te woord. Bel naar: 0344 626060 of mail ons op

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 67 huizen in dit project zijn er nog 67 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Rick Zeedijk Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0344-62 60 60
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Beursplein

Van € 225.000 tot € 535.000 v.o.n.