Vrijstaand wonen Tolbert

Tolbert
Van € 461.000 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (7 beschikbaar)
 • Wonen 134 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 662 tot 807 m²

Project Vrijstaand wonen Tolbert

Ontwerp je eigen droomwoning:
In nieuwbouwwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert zijn diverse vrijstaande woningen, gelegen op ruime kavels, te koop. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. U kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna uw favoriete woning. De mogelijkheden van uw gekozen woning worden globaal met u doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kunt u daarna de indeling van de woning ontwerpen. Bent u op zoek naar een ruime eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een kleedkamer of een extra badkamer op de 2e verdieping? Alles kan! Met goed advies en voldoende inspiratie wordt elke gewenste woning op maat passend binnen uw budget ontworpen.

Nieuw Sintmapark:
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar toch dicht bij de stad Groningen? Dan is wonen in Nieuw Sintmapark in Tolbert iets voor jou! Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te spelen en te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas.

Omgeving Tolbert:
Tolbert ligt in het zuidoostelijke deel van het Westerkwartier, op zo’n 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Dit unieke gebied, gelegen tussen de stad Groningen en de provincies Drenthe en Friesland, is een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa. Tolbert is onderdeel van de gemeente Leek. Er zijn een aantal actieve sportverenigingen, met sporthallen, sportvelden, tennisbanen en andere faciliteiten. Naast de verschillende sportfaciliteiten, heeft Tolbert ook een prachtig buitengebied. Ideaal voor wandelingen door de natuur, hardlopen en fietstochten.

- Kies je kavel, kies je woning;
- Diverse woningtypes mogelijk;
- Kavels van 662m 2tot 807m2;
- Woonoppervlaktes van 134m2 tot 185m2;
- Zorgeloos uw eigen woning (laten) bouwen.

Foto's

360° foto's en video

Nieuws

 • 23 juli 2020

  Wandelt u mee (video) door Nieuw Sintmapark Tolbert?

  BEKIJK HIER DE VIDEO! Wandel met ons mee door de nieuwe woonwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert en ontdek de unieke ambiance en parkachtige locatie van rust en ruimte. Ziet u zichzelf hier al wonen? Op elke kavel zijn ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 11 februari 2020

  Kies je kavel, kies je woning!

  In de nieuwbouwwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert zijn diverse vrijstaande woningen, gelegen op ruime kavels, te koop. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. U kiest samen met de makelaar eerst een ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050 3114647

Jonkman Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0594-510100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads