Wonen in Ugchelen - De Watermolen

Ugchelen Verkoop gestart
Van € 265.500 tot € 379.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (20 beschikbaar)
  • Wonen 65 tot 90 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Wonen in Ugchelen - De Watermolen

IN HET CENTRUM VAN UGCHELEN VERRIJST IETS MOOIS

In het centrum van Ugchelen worden 2 unieke projecten ontwikkeld. Aan de Molecatenlaan op de voormalige CODA locatie verrijzen 20 appartementen. 'De Watermolen' biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats, een supermarkt voor de deur en de gezelligheid vlakbij.

Aan de Ugchelseweg worden op het terrein van het voormalige AVIA tankstation 9 patiowoningen ‘De Witte’ gebouwd. De beide projecten met hun moderne architectuur geven het dorpshart van Ugchelen een ware kwaliteitsimpuls. Wie wil er nou niet wonen in deze prachtige groene woonomgeving dichtbij alle voorzieningen!

Appartementen – De Watermolen

In Ugchelen ontwikkelen we De Watermolen, een gebouw met twintig duurzame appartementen. Het gebouw komt aan de Molecatenlaan te staan, op de locatie van een voormalige bibliotheek.

De Watermolen biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats, een supermarkt voor de deur en de gezelligheid vlakbij. Je kunt kiezen uit verschillende woningtypes, dus de kans is groot dat je hier jouw droomappartement vindt!

DE GENOEMDE KOOPSOMMEN ZIJN EXCLUSIEF DE VASTE PARKEERPLAATS. DEZE PARKEERPLAATS IS VAST ONDERDEEL VAN DE KOOP. DE KOOPSOM VAN DE PARKEERPLAATS IS € 15.000 V.O.N.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2020

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in Ugchelen - De Watermolen

Van € 265.500 tot € 379.500 v.o.n.