De Wende

Uithoorn Verkoop gestart
Van € 425.000 tot € 650.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 158 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De Wende

Op vrijdag 17 juli 2020 om 12.00 uur is de inschrijving gestart voor de 10 fraaie appartementen en 3 bijzondere penthouses in het appartementencomplex De Wende in Uithoorn. Op de projectsite staat de complete verkoopdocumentatie en uiteraard zijn daar ook de prijslijst en het inschrijfformulier te downloaden. Wees op tijd, de uiterste inleverdatum van uw ingevulde inschrijfformulier is maandag 3 augustus 2020 12.00 uur. Kort daarna zal de toewijzing van de 10 appartementen en de 3 penthouses plaatsvinden en starten wij met de verkoopgesprekken.

De Wende
Op de grens van de stad en het Groene hart wordt in Uithoorn de voormalige Rabobank getransformeerd naar het luxe appartementencomplex De Wende.
Uithoorn neemt een unieke positie in tussen buitengebied en stadse genoegens. Amstelveen en Schiphol liggen in de directe nabijheid. Het Rijksmuseum en het Concertgebouw in Amsterdam zijn binnen handbereik. Watersporten en natuurrecreatie kleuren de dorpse gezelligheid. Er zijn prima en voldoende voorzieningen in de buurt. De Wende vormt de entree naar een woonwijk met toekomst.
Elke woning krijgt een eigen buitenruimte, een tuin, balkon of dakterras. Aan de achterzijde wordt openheid gecreëerd. Binnen de beslotenheid van het gebouw. Galerijen leiden naar buiten, naar binnen en naar elkaar. Ook verbinden ze trappenhuizen en de liftschacht. Een groene oase bedekt een deel van het dak van de parkeergarage, waar de bewoners beschikken over één of mogelijk zelfs twee parkeerplaatsen.

De appartementen
De tien driekamerappartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. Op de bovenste verdieping wordt verrassend extra woonplezier gerealiseerd. Drie nieuw te bouwen penthouses, waarvan de middelste zich plooit rond een patio, blikken over de horizon. De vrijheid van nieuwbouw op een bestaand pand zorgt voor spannende contrasten.

De appartementen op zowel de begane grond als eerste etage beschikken elk over twee slaapkamers. Door de achterzijde van het gebouw te openen naar de buitenlucht valt daglicht aan twee zijden binnen. De toegang tot het gebouw blijft besloten. De statige hoofdentree met vriendelijke hellingbaan voor bezoek. Daarbij de privé-inrit van de parkeergarage in de onderbouw. Een liftinstallatie verbindt, vanuit de garage, de etages met elkaar. Via galerijen, met zicht op de groene oase van het sedumdak van de parkeerkelder, bereiken de bewoners hun appartement. Thuis.

De oorspronkelijke kantoorfunctie vroeg om uitzonderlijke plafondhoogte per verdiepingslaag. De ultieme gelegenheid om installaties en leidingwerk onzichtbaar weg te werken achter gladde afwerking. De verwarming komt in de vloer. Hoge plafonds van zo’n drie meter met vrijwel even hoge ramen bepalen de sfeer. Duurzame middelen als warmte-terugwin-units, warmtepompen en zonnepanelen worden ingezet om het energieverbruik naar moderne maatstaven van comfort en klimaatbeheersing te brengen.

De gebruiksoppervlakken van de appartementen variëren van ongeveer 110 tot 158 m2.

Vier van de vijf appartementen op de begane grond beschikken over een bordes met een trap naar de met groen omzoomde privétuin. Mobiliteit is niet altijd vanzelfsprekend, het vijfde parterre-appartement beschikt over een fijn balkon. De vijf appartementen op de eerste etage beschikken allemaal over een balkon van circa 8 tot bijna 20 m2.

De drie penthouses worden helemaal nieuw gebouwd. Deze woningen van de hoogste klasse meten respectievelijk circa 140, 145 en 158 vierkante meter en beschikken over riante dakterrassen. Het grootste penthouse heeft drie slaapkamers en wordt gebouwd rond een patio van maar liefst 32 m2.

Alle tuinen, balkons en dakterrassen zijn gericht op het zuiden, zuidwesten of zuidoosten.

De appartementen en Penthouses in De Wende worden standaard met een keukeninrichting voorzien van apparatuur én een ingerichte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Uiteraard kunt u daar als koper nog geheel of deels uw eigen stempel op drukken. Zo kunt u kiezen voor een totale ontzorging en kiest u uit de bestaande mogelijkheden.

Foto's

Omgeving

Ontspannen in Uithoorn
Het sfeervolle centrum van Uithoorn ligt aan de Amstel. Hier ontmoeten dorpsbewoners en stadse bezoekers elkaar in ‘n setting van historie, haven en horeca. Aan de andere kant van de Amstel ligt het dorp Amstelhoek.

De Wende ligt net buiten het centrum, op slechts tien minuten fietsen. Zowel bereikbaarheid als voorzieningen zijn uitstekend. De natuur van het Zijdelmeer op loopafstand. De gezelligheid aan de Amstel slechts acht fietsminuten ver. Dagelijkse voorzieningen zijn direct onder handbereik. Uitgebreid kunnen winkelen in Amstelveen, cultuur beleven in Amsterdam of op reis gaan via Schiphol.

Uithoorn sluit nauw aan op het provinciale wegennet. De vlotte verbindingen met zowel Amstelveen, Amsterdam als Schiphol verkorten de reistijd tot zo’n 20 autominuten. Het tracé van de sneltram wordt in de nabije toekomst uitgebreid naar Uithoorn.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaars

EKZ | Makelaars Uithoorn

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0297-567 863

EKZ | Makelaars Amstelveen

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-42 62 452
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing