Rijnvliet fase 9

Utrecht Verkoop gestart
Van € 429.000 tot € 687.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (18 beschikbaar)
  • Wonen 131 tot 178 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 128 tot 298 m²

Project Rijnvliet fase 9

Start verkoop
Goed nieuws! De start verkoop is ingepland: vanaf maandag 19 oktober 12.00 uur kun je je definitief online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van fase 9 van project Rijnvliet Oost in Utrecht

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

De definitieve verkoopprijzen per bouwnummer zijn vanaf nu te bekijken op de projectwebsite:
- Tweekapper type A: vanaf € 677.000 v.o.n.
- Tussenwoning type B en D: vanaf ca. € 429.000 v.o.n.
- Hoekwoning type B en D: vanaf € 480.000 v.o.n.
- Hoekwoning met garage type C: vanaf € 510.000 v.o.n.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 030-2315186

OVERDUYN MAKELAARS

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6884535
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing