De Nieuwe Defensie, Blok 1B

Utrecht Verkoop gestart
Van € 510.000 tot € 890.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (3 beschikbaar)
  • Wonen 83 tot 181 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5

Project De Nieuwe Defensie, Blok 1B

***Update 22 september 2022***

Wees er snel bij want er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

De Nieuwe Defensie blok 1B

Wonen in De Nieuwe Defensie geniet steeds meer bekendheid in Utrecht. De afgelopen periode hebben zich dan ook veel nieuwe kopers een woning of appartement gekocht in de nieuwe wijk. Vol vreugde kijken zij uit naar hun toekomstige woning, want geef ze eens ongelijk. Wie houdt van het stadse leven, op brugloopafstand wil wonen van de Utrechtse binnenstad, maar ook de rust wil ervaren bij thuiskomst, is hier écht op zijn plek. Er bestaat nog de mogelijkheid om binnen blok 1B een woning te bemachtigen. Het aanbod is beperkt, maar kansen zijn er zeker. Er zijn nog 5 woningen beschikbaar, waaronder 3 XXL appartementen met uitzicht op het mooie villa Jongerius (bouwnummers 187,191 en 206) , één woon-werk woning, ideaal voor jouw kantoor of praktijk aan huis (bouwnummer 184) of één prachtige tuinwoning met een ruime voortuin op het zuidoosten én een achtertuin grenzend aan de gezellige binnentuin (bouwnummer 205). Meer informatie? Informeer dan bij één van de verkopende makelaarskantoren.

De bouw is van start gegaan!

Alle verkoopdocumentatie is te vinden op de projectwebsite: denieuwedefensie.nl ! Belangstelling? Dan kunt u dat direct kenbaar maken op de projectwebsite. Vragen? Neem dan direct contact op met één van de verkopend makelaars.

Jouw groene kwartier in de levendige stad

Zo’n stadskwartier heeft Utrecht nog niet eerder gezien. De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal bouwen we hier ongeveer 800 tot 950 woningen, van groot tot klein, zowel koop als huur. Voorzien van parkeergarages, en met het centraal station vlakbij. In dit nieuwbouwplan vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen van Utrecht om de hoek.

Bijzondere woningen

Er komen verschillende soorten nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie. Daarmee wordt het ook een thuis voor veel verschillende soorten mensen. Er komen grote en kleine appartementen én gezinswoningen. Wat opvalt is dat veel woningen ruim opgezet zijn. Er zijn stadswoningen bij van 3 lagen, die volop ruimte bieden aan jou en je gezin.

Utrecht, jouw stad !

Al sinds jaar en dag is Utrecht een levendige stad, die bruist van mensen, activiteiten en bedrijven. Zo ook bij het Merwedekanaal, dat is aangelegd als handelsweg van Amsterdam naar Duitsland. Tegenwoordig zie je daar nu geen grote scheepvaart meer, en hebben de Utrechters dit stadsdeel overgenomen met roeiverenigingen, hardloop- en fietsroutes en horeca. Met alle voorzieningen van de stad om de hoek is De Nieuwe Defensie, dat zijn naam ontleent aan het voormalig Defensieterrein, de perfecte plek om in te kwartieren in Utrecht, je stad.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-2331134

Movesby

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 899 46 20
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing