Amulet Utrecht

Utrecht Verkoop gestart
Van € 502.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (9 beschikbaar)
  • Wonen 88 tot 103 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Amulet Utrecht

Verkoop in volle gang: je kunt je nog inschrijven voor de laatste bouwnummers van type 3 en type 8 via de projectwebsite woneninamulet.nl

Een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn.

Alle appartementen van nieuwbouwcomplex Amulet beschikken over een ruime woonkamer met moderne open keuken en een hoofdslaapkamer.
Afhankelijk van het type appartement zijn er nog 1 of 2 extra slaapkamers.
De appartementen beschikken over verschillende buitenruimtes zoals een dakterras, een balkon of loggia. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Er zijn 23 appartementen beschikbaar.

Op de site van Amulet kan je precies uitzoeken welk appartement jouw voorkeur heeft. We hebben het nieuwbouwcomplex interactief gemaakt waardoor jij precies weet op welke verdieping jouw droomappartement ligt. Door naar de appartementen pagina te gaan en naar beneden te scrollen vind je de interactieve kaart. Ga met je muis over het complex en klik op het appartement. Zo krijg je in één oogopslag alle kenmerken van het appartement te zien!

De bereikbaarheid van nieuwbouwcomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is.
Met de auto is de A2 snel en eenvoudig te bereiken via de Vleutensebaan. De supermarkt ligt op 5 minuten lopen en naar het centrum van Utrecht fiets je in 20 minuten. Volmaakte ligging voor het dagelijkse leven.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Beumer Nieuwbouw

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 677 60 00

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting Utrecht

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-2313035
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing