De Omloop

Utrecht Bouw gestart
Van € 805.000 tot € 960.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (17 beschikbaar)
  • Wonen 157 tot 178 m²
  • Aantal kamers 6 tot 7
  • Perceel 104 tot 169 m²
Blikvanger Nog enkele prachtige herenhuizen beschikbaar!

Project De Omloop

De verkoop van het project is in volle gang! Heb je interesse in een woning? Neem contact op met de makelaars of schrijf je digitaal in via de projectwebsite: de-omloop.nl

Stads van buiten, groen van binnen
Ben je op zoek naar meer ruimte en meer groen, maar wel met stadse gezelligheid en voorzieningen op korte afstand? Het liefst op fietsafstand van de Dom? Dat kan in Leeuwesteyn, de leukste buurt van Leidsche Rijn!

De Omloop in Leeuwesteyn wordt echt Utrechts: verbindend en innovatief. Aan de buitenkant herken je de stoere art-decostijl uit de Utrechtse binnenstad. Binnenin vind je de gezellige, gezamenlijke binnentuin. Er zijn meerdere projecten in Leeuwesteyn met een gezamenlijke binnentuin, maar De Omloop loopt echt voorop op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. In de binnentuin is ruimte voor ontmoeten, samen tuinieren, bewegen, spelen en gezamenlijke activiteiten. De buurtkas zal gebruikt kunnen worden als moestuintje, opslag voor deelgereedschap of als ontmoetingsplek, de bewoners zijn vrij om deze kas gezamenlijk vorm te geven. Maar de binnentuin van De Omloop is niet alleen een fijne plek voor de bewoners, het is ook een oase voor vogels en planten. Bij de inrichting is rekening gehouden met het klimaat en biodiversiteit. Er is gekozen voor planten en bloemen die vogels, vlinders en andere insecten aantrekken en de tuin biedt beschutting, rust, voedsel, nestmateriaal en nestgelegenheid.

In De Omloop komen 44 eengezinswoningen en appartementen, in verschillende types, groottes en prijsklassen. 26 van de 44 van de woningen valt in de categorie 'betaalbare koop'. De overige koopwoningen zijn vrije sector woningen.

Woningaanbod

Rond de unieke binnentuin van De Omloop komen 44 woningen. Je hebt de keuze uit 8 appartementen, 8 tweelaagse eengezinswoningen, 2 royale poortwoningen, 12 traditionele herenhuizen, 4 herenhuizen met wonen op de verdieping en 10 duurzame houtbouwwoningen. Vanuit een aantal herenhuizen en appartementen kijk je aan de voorkant uit op het Oeverpark en het Amsterdam-Rijnkanaal. Is één van de 44 woningen precies wat je zoekt, dan woon je straks in een stoer huis met mooie Art Deco details. Door de verschillende steenkleuren, dakvormen en details heeft elk huis een eigen gezicht.

Kom thuis en parkeer je auto op je eigen parkeerplek in de ondergrondse garage. Hier vind je ook de bergingen en/ of kun je je fiets kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling. Er zal een Vereniging van Eigenaren voor de binnentuin, parkeergarage en appartementencomplex worden opgestart, een indicatie van de maandelijkse servicekosten zullen bij start verkoop bekend worden gemaakt. Maak een ommetje in de collectieve binnentuin en geniet van alles wat De Omloop te bieden heeft. De woningen hebben een gezond en aangenaam binnenklimaat. Vloeren, gevels en ramen zijn goed geïsoleerd en alle woningen kunnen duurzaam verwarmd en gekoeld worden middels pvt-panelen en individuele warmtepomp. De gecommuniceerde vanaf circa-prijzen zijn exclusief de kosten voor het energiesysteem.

Bekijk op de website de verschillende woningen met privé-terras, balkon of tuin met zicht op de gezamenlijke binnentuin!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw januari 2023

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Beumer Nieuwbouw

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 677 60 00
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Omloop

Van € 805.000 tot € 960.000 v.o.n.