Wielstraat

Veen Bouw gestart
Van € 508.000 tot € 540.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)

Project Wielstraat

RUIMTE & GROEN

Dit nieuwbouwproject omvat 4 landelijke twee-onder-één kapwoningen met ieder een eigen buitenberging. Deze stijlvolle woningen kenmerken zich door hun bovengemiddeld grote perceeloppervlakte en een heerlijk vrij uitzicht.

Er is reeds gestart met de bouw van Nieuwbouwproject 'Wielstraat' en naar verwachting worden de huizen in mei 2022 opgeleverd.

De woonhuizen zijn lekker ruim van opzet en hebben ieder een gebruiksoppervlakte van 168 m2 en een inhoud van 595 m³.
Verder worden er duurzame- en onderhoudsarme bouwmaterialen verwerkt, zoals kunststof ramen en kozijnen met HR++ glas.

Ook worden de huizen optimaal geïsoleerd en zijn gasloos. Een luchtwarmtepomp zorgt voor verwarming en een boiler van 200L voor warmwater. Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. Op de slaapkamers en de tweede verdieping worden elektrische radiatoren geplaatst.
Standaard wordt iedere woning voorzien van een PV-installatie bestaande uit 14 panelen.
De woning scheidende muur is ankerloos, d.w.z. ook akoestisch geïsoleerd.

Indeling:
begane grond: entree met toiletruimte en meterkast, royale woonkamer annex keuken (55 m2), bijkeuken en grote overkapping (21 m2); eerste verd.: overloop met badkamer en 3 slaapkamers; tweede verd.: via vaste trap te bereiken zolderberging waar eventueel twee zolderkamers kunnen worden afgetimmerd (nokhoogte 3 m1).

Er wordt een vrijstaande houten buitenberging geplaatst (6.45 x 3.20 m). Deze kan tegen meerprijs ook groter worden gebouwd.

De Wielstraat is een mooi aangelegde straat met lintbebouwing en ligt even buiten de kom van het dorp. Vandaar het landelijk karakter wat de Wielstraat typeert, lekker ruim van opzet met veel groen.

Wonen in het dorpje Veen
Veen is gelegen in de gemeente Altena. Het dorp kent een goed voorzieningsniveau op het gebied van winkels, met onder meer een grote supermarkt met ambachtelijke bakker en lunchroom, een keurslager, een juwelierswinkel, een boekhandel en een gezellig cafetaria. Ook op recreatief- en sportief gebied valt er het een en ander te beleven. Voetbalvereniging Achilles beschikt over een heus stadion met buitenvelden, waar ook scholen vanuit de omgeving gebruik van maken. Het dorp heeft een eigen basisschool en voor voortgezet onderwijs gaan veel kinderen naar het Willem van Oranje college in het naburige dorp Wijk en Aalburg. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor watersportliefhebbers aan de Afgedamde Maas zoals een jachthaven. Verder kunt u hier heerlijk fietsen over dijken en door de polders. Sfeervolle steden zoals Den Bosch en Breda zijn niet ver weg. Beide pittoreske vestingstadjes Woudrichem en Heusden zijn ook zeer aantrekkelijk om eens heen te gaan.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw december 2020
Start verkoop december 2020

Woningtypen

In dit project worden 4 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Hofstede Makelaardij Zaltbommel

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0418-540111
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wielstraat

Van € 508.000 tot € 540.000 v.o.n.