LEIV Fase 2

Veenendaal Verkoop gestart
Van € 335.000 tot € 345.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (9 beschikbaar)
  • Wonen 119 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 77 tot 81 m²

Project LEIV Fase 2

LEIV FASE 2 | STADS WONEN IN VEENENDAAL OOST

Start verkoop 08 oktober 2021!

De woningen van LEIV hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Ze bestaan uit 3 lagen, hebben een balkon aan waterzijde of pleinzijde en een parkeerplaats op eigen terrein.

Het project LEIV bevat 9 koopwoningen. De 9 stadswoningen zijn ontwikkeld in samenspraak met toekomstige bewoners. Samen maakten we belangrijke keuzes qua architectuur, vonden we de ideale indelingen en dachten we na over duurzaamheid.

Koopsom tussenwoning : € 335.000 - € 339.500 von
Koopsom hoekwoning : € 345.000 - € 347.500 von

Indeling van de woningen
De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Aan de voorzijde van de woning kun je, op eigen terrein, de auto parkeren. Hier vind je twee deuren, een naar de berging en de andere deur is de entree van de woning. Op de begane grond is een toilet en aan de achterzijde, uitkijkend over het water, is een ruime kamer die bijvoorbeeld kan dienen als werkkamer of slaapkamer.
De gehele eerste verdieping is voor de woonkamer met open keuken. Het balkon bevindt zich ook op de eerste verdieping. Deze zit aan de voorzijde (pleinzijde) of aan de achterzijde (waterzijde) van de woning. De grote ramen maken het een heerlijk licht huis. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

Locatie
LEIV ligt met de voeten in het water aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde begint buurtschap de Erven, aan de voorkant de Ontmoeting, waar ook de LEIV woningen liggen. Aan de voorzijde ligt de parkeerplaats van de Brink. Winkels, het Ontmoetingshuis met de scholen, kinderopvang en Kerken en het Kloppend Hart Huis met de zorgvoorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Met de fiets ben je in 8 minuten in het centrum en in 10 minuten bij het station. De uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem (A12) en Amersfoort (A30) liggen om de hoek. LEIV ligt dus lekker centraal. Wil je de natuur in? De Groene Grens ligt op loopafstand, even genieten van de buitenlucht kan dus ook.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of mail gerust even met ons nieuwbouwteam!

Disclaimer
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Ditters Makelaars Veenendaal

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-529968
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

LEIV Fase 2

Van € 335.000 tot € 345.000 v.o.n.