Wonen in Centre Veghel!

Veghel
Van € 750 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 94 (geen beschikbaar)
 • Wonen 75 tot 100 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Omschrijving

Er komen regelmatig huur appartementen vrij in Wonen in Centre Veghel.

Om snel op de hoogte te zijn van het aanbod HUUR woningen, kunt u zich kosteloos inschrijven bij onze zoekservice.

*Deze vindt u op de homepage van Bernheze.nl, onder de knop zoekservice.
*U ontvangt daarna per email HUUR aanbod dat past bij uw zoekwens.

Als u een huurwoning wil bekijken verzoeken wij u vooraf het 'vragenformulier voor de huurder' invullen.
Dit vragenformulier voor de huurder vindt u onderaan op de homepage van Bernheze.nl onder de knop downloads.

Centre Veghel heeft zijn naam niet voor niets: u woont midden in Veghel, vlakbij allerlei leuke en handige voorzieningen. Op loopafstand vindt u alles wat u nodig heeft, van praktische dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, het busstation of het centrum met uitgebreide horeca- en winkelaanbod. Maar ook voor Theater De Blauwe Kei, de nieuwe Bioscoop Industry, het Julianapark of het zwembad hoeft u nooit langer dan 5 minuten te fietsen. Alles binnen handbereik! En bij uw appartement aangekomen heerst er volledige rust en privacy.

Het appartement is voorzien van een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De foto's geven een sfeerimpressie van het appartement en de afwerking, het te huren appartement is soortgelijk.

Algemeen
De gemeente Veghel heeft ruim 36.000 inwoners en is centraal gelegen tussen de steden 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond. Veghel beschikt over diverse voorzieningen op het gebied van voortgezet onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie en detailhandel.

Centre Veghel ligt midden in het centrum van Veghel waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het is een compleet nieuw en gezichtsbepalend element in de Veghelse binnenstad. De statige vormen en de zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een monumentale uitstraling. Door de afwisseling tussen hoogte, breedte, materiaal en kleur, vormen ze samen een straatbeeld dat past bij een stad die leeft.

Het markante complex is gebouwd in 2016 volgens de laatste standaarden en is dus uitstekend geïsoleerd. Parkeergelegenheid alsmede bergruimte treft u in de kelder van het complex.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 94 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartement gelegen op de begane grond met parkeerplaats in stallinggarage

  Bovenwoning € 750 /mnd
  • wonen 75 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Appartementen

  Galerijflat Van € 825 tot 1.050 /mnd
  • wonen 75 tot 100 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

Bernheze Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-243818

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in Centre Veghel!

Van € 750 tot 1.050 /mnd