Veghels Mooiste in het Kwadraat

Veghel Verkoop gestart
Van € 275.000 tot € 530.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (geen beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 143 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 157 tot 738 m²

Project Veghels Mooiste in het Kwadraat

EEN NIEUW WOONERF IN VERKOOP OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN VEGHELS BUITEN.

Meld u aan via de website of via Funda. U krijgt dan informatie toegestuurd.

Veghels Mooiste wordt een bijzonder stukje Veghel. Het ligt in Veghels Buiten: de buitengewone woonomgeving die wordt ontwikkeld ten zuidoosten van het dorp met landelijk gelegen buurtschappen in het groen.
In Veghels Mooiste komen in totaal 30 woningen van verschillende types: van vrijstaand en tussen- en hoekwoningen. Verleden, heden en toekomst komen hier op een bijzondere manier samen. De ruimte en het wooncomfort van de woningen zijn namelijk helemaal van nu. Terwijl de stijl, vormgeving en materiaalgebruik herinneringen oproepen aan het Brabantse platteland van weleer. Wat betreft duurzaamheid ben je in Veghels Mooiste helemaal klaar voor de toekomst.

De woningen zijn gasloos, zeer energiezuinig, hoogwaardig geïsoleerd en naar wens aan te passen qua energieprestatie.

Alle woningen hebben een vrije ligging en uitzicht aan de achterzijde.

Iedere woning heeft een separate carport.

De woningen worden uitgevoerd met een keuken-, tegelwerk en badkamerinrichting.

Foto's

Omgeving

Veghel vormt samen met Schijndel en Sint-Oedenrode de plattelandsgemeente Meierijstad, een verwijzing naar het rijke verleden van het gebied. Veghel ligt circa 20 autorijminuten van Eindhoven en Den Bosch.

Vanwege zijn regionale centrumfunctie werd Veghel al in de 18e eeuw de titel Parel van de Meierij toebedeeld. En ook vandaag de dag biedt het dorp nog altijd opvallend veel werkgelegenheid en voorzieningen. De inwoners genieten van de charme van het dorpsleven, maar wel met alle gemakken van een middelgrote stad!

De ligging van Veghels Mooiste is bepaald geen toeval. We hebben natuurlijk het mooiste plekje gekozen, aan de rand van het dorp, in het groen met rust en ruimte om je heen. En toch zit je hier binnen vijf minuten fietsen in de dorpskern met al zijn voorzieningen en gezellige terrasjes. Mooier kan het toch niet?

Wil je graag verbonden zijn met de natuur? In Veghels Mooiste loop je zo de wijde, groene wereld in. Grenzend aan het plangebied ligt het bijzondere natuurgebied het Aa-dal, niet alleen ecologisch van grote waarde maar ook een plek waar natuur- en outdoor liefhebbers zich helemaal thuis voelen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veghels Mooiste in het Kwadraat

Van € 275.000 tot € 530.000 v.o.n.