Brabant op zijn best fase 4

Veghel Bouw gestart
Van € 385.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (10 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 187 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 131 tot 404 m²

Project Brabant op zijn best fase 4

*NOG TE BOUWEN WONING*

In juni 2023 is de verwachte 'start bouw' van de eerste 15 woningen in fase 4!
Wil jij ook heerlijk en rustig wonen in een landelijke en groene omgeving? In een geheel energieneutrale woning? Op slechts vijf minuten fietsen van Veghel en met Uden, Den Bosch en Eindhoven om de hoek?

Het project omvat in totaal 30 woningen in diverse type woningen zoals vrijstaande woningen, twee-onder-een kapwoningen, tussen- en hoekwoningen.

Nog diverse woningen te koop. Kom eens kijken op locatie! De kavelborden geven aan waar de woningen komen te staan en welke bouwnummers nog beschikbaar zijn. Bel de makelaars voor meer informatie!

Gasloos wonen
Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, duurder en dragen sterk bij aan klimaatverandering. Alle woningen in ‘Brabant op zijn Best’ zijn aardgasvrij en hebben een minimale energiebehoefte. Naast het toepassen van een bodemwarmtepomp en warmte-terugwin-ventilatiesysteem, zijn ook isolatie en beglazing aangepast aan de energieprestatienorm, met als eindresultaat een zeer energiezuinige woning.

Comfortabel wonen
Voor een betere luchtkwaliteit en een gezonder leefklimaat wordt alle lucht eerst gefilterd door het ventilatiesysteem voordat deze de woning binnenkomt. Om te zorgen voor een gelijkmatige temperatuur tijdens koude winters en warme zomers zijn de vloeren standaard voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit draagt bij aan extra comfort in huis.??

Keuken, Sanitair & Tegelwerk
Er is in de koopsom geen keukeninrichting inbegrepen. Als koper ontvang je een keukencheque, de waarde van de keukencheque wordt in mindering gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.
In de koopsom is sanitair opgenomen. In de technische omschrijving staat omschreven per type woning wat er standaard aan sanitair en tegelwerk wordt geplaatst. Het is mogelijk wijzigingen aan te brengen in sanitair en tegelwerk tegen meerprijs. Ook hiervoor kunt u terecht bij van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.

Tuin
In verband met de verschillende hoeken die een tuin kan hebben en aangezien niet elke woning een perfecte rechthoek als achtertuin heeft, is er bij benadering gemeten in de situatietekening hoe breed en hoe diep de achtertuin is. Wij kunnen desgewenst preciezer meten wat de afmetingen van de tuin(en) zijn.

Brochure
In de verkoopbrochure van het project Brabant op zijn best vind u alle informatie terug die u nodig heeft om zich te kunnen inschrijven voor dit project. Dit project wordt collegiaal verkocht door Bernheze makelaars en Raadhage Makelaardij. Op beide makelaarskantoren ligt de brochure ook voor u klaar, mocht u het fijn vinden om deze “op papier” te hebben. Loop even binnen en vraag naar de brochure.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2022
Start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Bernheze Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-243818

Raadhage Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0413-378921

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing