Brabant op zijn best fase 4

Veghel Verkoop gestart
Van € 385.000 tot € 685.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (29 beschikbaar)
  • Wonen 107 tot 187 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 131 tot 404 m²

Project Brabant op zijn best fase 4

Inschrijving
De woningen worden via een inschrijving verkocht. Dit gebeurt digitaal op de website van het project. De inschrijving is geopend op maandag 25 april en sluit op dinsdag 3 mei 12.00 uur. Lees meer over online inschrijven op de projectwebsite.

Het project omvat in totaal 30 woningen in diverse type woningen zoals vrijstaande woningen, twee-onder-een kapwoningen, tussen- en hoekwoningen.

Gasloos wonen
In dit plan wordt in elke woning een zogenaamde individuele warmtepomp met bodemlus toegepast. Er wordt een bodemlus ingebracht tot grote diepte, waarmee warmte kan worden onttrokken uit de bodem. Een groot voordeel van deze warmtepomp is dat je in de zomer zonder meerkosten er ook je huis mee kunt koelen.

Keuken, Sanitair & Tegelwerk
Er is in de koopsom geen keukeninrichting inbegrepen. Als koper ontvang je een keukencheque, de waarde van de keukencheque wordt in mindering gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.
In de koopsom is sanitair opgenomen. In de technische omschrijving staat omschreven per type woning wat er standaard aan sanitair en tegelwerk wordt geplaatst. Het is mogelijk wijzigingen aan te brengen in sanitair en tegelwerk tegen meerprijs. Ook hiervoor kunt u terecht bij van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys.

Tuin
In verband met de verschillende hoeken die een tuin kan hebben en aangezien niet elke woning een perfecte rechthoek als achtertuin heeft, is er bij benadering gemeten in de situatietekening hoe breed en hoe diep de achtertuin is. Wij kunnen desgewenst preciezer meten wat de afmetingen van de tuin(en) zijn.

Brochure
In de verkoopbrochure van het project Brabant op zijn best vind u alle informatie terug die u nodig heeft om zich te kunnen inschrijven voor dit project. Dit project wordt collegiaal verkocht door Bernheze makelaars en Raadhage Makelaardij. Op beide makelaarskantoren ligt de brochure ook voor u klaar, mocht u het fijn vinden om deze “op papier” te hebben. Loop even binnen en vraag naar de brochure.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 29 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Bernheze Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0413-243818

Raadhage Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0413-378921

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing