Het Voorste Veld III

Velddriel
Van € 354.500 tot € 510.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 28 (2 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 160 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 136 tot 304 m²

Project Het Voorste Veld III

Inschrijven
Heb jij interesse in een woning van Het Voorste Veld III? Inschrijven kan nog steeds via de projectwebsite. Staat de woning van jouw voorkeur al onder optie? Dan kun je je nog inschrijven voor de reservelijst. Vervalt er een optie, dan benadert de makelaar de volgende kandidaat op de lijst.

Project Het Voorste Veld
Het Voorste Veld ligt in het karakteristieke dorp Velddriel, midden in de groene Bommelerwaard. Hier woon je landelijk én geniet je van de rust, ruimte en natuur om je heen.
Velddriel is qua inwoneraantal de middelste van de 3 ‘Drielen’ – Kerkdriel, Velddriel en
Hoenzadriel – met ruim 1.500 inwoners. Het mag dan een klein dorp zijn, maar Velddriel
heeft meerdere belangrijke voorzieningen zoals een (brede) basisschool en een
kinderdagverblijf. Op ongeveer 5 minuten rijden ligt het gezellige dorpscentrum van Kerkdriel. Je vindt hier diverse winkels voor al je dagelijkse boodschappen. Wil je een dagje shoppen? Binnen een kwartier rijden sta je middenin het bruisende centrum van Den Bosch. Bovendien zorgt de gunstige ligging van de A2 ervoor dat je ook binnen een mum van tijd in andere steden bent.

Voorste Veld fase III
Met deze derde fase komen er 28 prachtige koopwoningen bij: 16 tussen- en hoekwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige (semi)bungalows.
Het Voorste Veld III komt gunstig te liggen aan de rand van de wijk en krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Dit zie je onder meer terug in de groendaken op de bergingen en garages, de groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen. Zo wordt dit een heerlijk
plek om te wonen voor mens én dier! De woningen sluiten qua uitstraling aan bij het landelijke karakter van Velddriel en met een knipoog naar de woningen van de eerdere fases.

Duurzaam en energie zuinig
Kies je voor Het Voorste Veld, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw)-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota! Verder hebben de woningen een complete badkamer en een fijne keuken (KoopStart woningen zonder keuken).

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 28 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 085 - 0707700

Boumij Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 073-6122344

Havermans Makelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 041 863 53 53
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing