De Vilgert

Velden
Van € 190.000 tot € 355.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (1 beschikbaar)
  • Wonen 106 tot 163 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 180 tot 790 m²

Project De Vilgert

Nieuwbouwwijk "De Vilgert" gelegen in Velden is een ruim opgezette woonwijk en is gedeeltelijk al bebouwd en bewoond. Er zijn nieuwbouwwoningen voor starters, gezinnen met of zonder kinderen en voor senioren. Een levendige en verrassende woonwijk met voor elk wat wils. De woningen in De Vilgert staan rondom een wandel- en speelpark.

Velden is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens in de directe nabijheid van de stad Venlo. De mooie, soms wilde natuur en de vele recreatie mogelijkheden, maken dit gebied een fantastische omgeving om te wonen en te recreëren. Veel fiets- en wandelroutes zijn snel bereikbaar zoals de culinaire Maasduinen route of het Pieterpad. Ook een rustige wandeling direct het bos in naar natuurgebied de ravenvennen/vreewater is vanuit Velden mogelijk.

Voorzieningen
De kern van Velden heeft alle voorzieningen die je wenst; winkels voor de dagelijkse boodschappen, een basisschool en kinderopvang, dorpse restaurants en terrasjes en diverse sportverenigingen.

Ideaal voor kinderen
De nieuwbouwwijk De Vilgert is ideaal voor kinderen. Direct aan het nieuwbouwplan grenst basisschool De Startbaan. Op loopafstand ligt de kinderopvang. Zo maken kinderen in deze wijk eenvoudig nieuwe vriendjes en na het ophalen van je kinderen ben je snel thuis. Bovendien mag je in de wijk maximaal 30 km/h per uur rijden en liggen er voor de veiligheid op diverse plekken drempels.

Sporten
Enkele voorbeelden van sportverenigingen: voetbalclub IVO Velden, de korfbalclub Swift Velden, de volleybalclub VC Velden, de tafeltennisclub TTV VETA Velden en de badmintonclub BV Shuttle.

Venlo
Op 4 kilometer afstand vanaf Velden ligt de stad Venlo. Daar proef je het gastvrije karakter van Limburg. Venlo vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes.

In deze karakteristieke Limburgse stad is voldoende te beleven. Er zijn bioscopen, theaters, een Thermaalbad, de plaatselijke bierbrouwerij Hertog Jan en gezellige kerkpleinen.

Wil je graag wat langer winkelen? Ook dan zit je in Venlo goed. Door het brede winkelaanbod vind je hier net die winkeltjes die er in Velden misschien niet zijn. Naderhand lekker een terrasje pakken of een hapje eten op een kerkplein? Dat klinkt goed!

Bereikbaarheid
Het gebied wordt omgeven door belangrijke verkeersaders: de autosnelweg A67 (Venlo-Eindhoven), de autosnelweg A73 (Venlo-Nijmegen) en de provinciale weg N271. Vanaf de N271 rijd je de straat Vilgert in en bereik je na paar honderd meter aan de rechterkant het nieuwbouwproject. De bereikbaarheid is optimaal!

Openbaar vervoer
Is er ook openbaar vervoer in de omgeving? Uiteraard! Op de markt in Velden stopt een bus. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar nieuwbouwplan De Vilgert. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt in Venlo. Met de bus ben je in ongeveer 20 minuten op het Centraal station.

Voor meer informatie bel 077-3219100 of mail ons op

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing