Groot Nyvendaal

Velp (GE)
Van € 758.500 tot € 1.097.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (9 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 183 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5

Open Huis

  1. Iedere vrijdag van 14:00 tot 15:00

Project Groot Nyvendaal

Interesse in dit interessante project? Iedere vrijdagmiddag in december en januari bent u tussen 14 en 15 uur welkom op ons "OPEN HUIS" bij Meneer Pos in Velp, tegenover de bouwlocatie.

U kunt dan onder het genot van een kopje koffie of drankje kennis nemen van de mogelijkheden en uw vragen stellen.

LUZE EN ENERGIEZUINIG WONEN OP GROOT NYVENDAAL
Deze negen ruime, luxe woningen, waarvan er nog enkele voor u beschikbaar zijn, hebben allemaal een uniek en eigentijds karakter, ieder appartement heeft een eigen buitenruimte, minimaal één parkeerplaats en berging in de onderbouw. De grootte van de appartementen varieert van ca. 110 tot 183 m2, uiteraard voldoen de appartementen aan de laatste en meest hoge eisen voor wat betreft duurzaamheid.

Luxe wonen omringd door natuur:
Groot Nyvendaal is gelegen aan de rand van het prachtige Velp met uitzicht op het pittoreske Rozendaal. Het levendige centrum van Velp, met al haar gezellige winkels en horeca is op loopafstand gelegen. Velp maakt deel uit van de gemeente Rheden, de plaats is omringd door natuur en water, met aan de ene kant de Veluwezoom en aan de andere kant de IJssel. Ook de stad Arnhem is op steenworp afstand. Verder zijn belangrijke uitvalswegen zoals de A12 en A50 nabij gelegen, waardoor steden zoals Nijmegen en Utrecht zeer goed bereikbaar zijn.

De historie:
“Groot Nyvendaal” verrijst op een plek met veel historie. De locatie is in het verleden eigendom geweest van Ada Catharina baronesse van Torck van Rosendaal en werd in 1886 verkocht aan G.W.F. baron van Neukirchen genaamd Nyvenheim. Deze baron koos de fraaie locatie op de hoek van de Rozendaalselaan en Ringallee (toen geheten Eikenlaan) om een villa met koetshuis in de toen populaire Neo Renaissance en Chalet stijl te laten bouwen. Helaas is alleen het koetshuis van de villa, de “Wiardi hoeve”, tot op heden bewaard gebleven. De villa werd in de oorlog onherstelbaar beschadigd en is deze na de oorlog afgebroken.

Bij het ontwerp van “Groot Nyvendaal” heeft de architect zich laten inspireren door de vormgeving van de oude villa, zo zien we torentjes terug, hoogte verschillen en een verspringende bouwmassa. Het gebouw wordt uniek in Velp, waar nog geen energiezuinige appartementen gebouwd zijn en erg weinig jonge appartementen te koop zijn. De locatie biedt de bijzondere combinatie van wonen op loopafstand van de voorzieningen, landgoed en kasteel Rosendaal en de uitgestrekte bossen van de Veluwezoom.

Vanuit het verleden is Velp een geliefde woonplaats om te vertoeven, getuige de vele villa’s die in het dorp gebouwd werden door de welgestelde burgerij vanaf de 19e eeuw.

De omliggende natuur:
Voor het opsnuiven van natuur hoeft u zoals aangegeven niet ver te reizen. Nationaal Park Veluwezoom grenst pal aan het dorp; 5000 hectare ongerepte, glooiende natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Hier kunt u naar hartenlust genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Iets minder bekend, maar ook prachtig is het rivierenlandschap aan de zuidzijde van het dorp. Uitgestrekte weilanden zo ver het oog reikt met de meanderende rivier de IJssel als natuurlijke grens in de verte.

Toekomstbestendig en duurzaam wonen:
Een toekomstbestendig en duurzaam gebouw, waar het straks heerlijk wonen is. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een warmtepomp waarmee het gebouw straks niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld kan worden. Door te kiezen voor deze vorm van hernieuwbare energie zorg je voor een prettig binnenklimaat tegen lage energiekosten en houd je tegelijkertijd rekening met het milieu.

ONZEKERHEDEN OVER NIEUWBOUW KOPEN??
Wist u dat:
- Dat u nu al een lening kunt aanvragen voor deze nieuwbouw, dus geen risico van stijgende rente!
- Dat u op het rente tarief een duurzaamheidkorting krijgt, dus lagere rente!
- Dat de verwachting is dat de huizenprijzen in 2023 nog zo’n 3 % gaan stijgen en er een woningtekort blijft, dus vraag naar uw woning!
- Dat deze nieuwbouw gasloos is, dus geen aanpassing van uw woning nodig in de nabije toekomst!
- Dat deze nieuwbouw voldoet aan de hoogste eisen van isolatie, dus weinig verbruik van energie!
- Dat de appartementen voorzien van een warmtepomp, met een rendement van..
- Dat deze appartementen voorzien zijn van zonnepanelen, dus duurzaam!
- Dat buitenonderhoud voor de VVE is, dus dit voor u verzorgd wordt!
- De servicekosten die u hiervoor betaalt bij een nieuw gebouw laag kunnen zijn!
Nieuwbouw geeft dus veel zekerheden in de toekomst.

Wij nodigen u voor een vrijblijvend gesprek over de impact van het kopen van nieuwbouw op uw financiële situatie.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Groot Nyvendaal

Van € 758.500 tot € 1.097.000 v.o.n.