Sluismeester

Vianen (UT)
Van € 667.500 tot € 775.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (6 beschikbaar)
 • Wonen 154 tot 185 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 109 tot 122 m²

Project Sluismeester

DE LAATSTE KANS OM TE WONEN OP HET SLUISEILAND!

De Sluismeester vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden. Én met een vrij uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen. De herenhuizen van deze laatste fase worden ontwikkeld aan beide zijden van het sluishuis. De Sluismeester dankt zijn naam dan ook aan deze mooie locatie.

Waar je aan de voorkant uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Dagelijks zie je hier vele bootjes voorbijgaan waardoor je het eilandleven maximaal ervaart. Heb je wel zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen.

KARAKTERISTIEK VAN BUITEN, SPECTACULAIR VAN BINNEN
De 32 herenhuizen van De Sluismeester worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere en afwisselende architectuur. Want naast het verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen, voegen we bij De Sluismeester nog wat meer variatie toe. De herenhuizen van type B en C, aan beide zijden gelegen naast het sluishuis, hebben de woonkamer op de eerste verdieping waardoor je heel privé woont en met name door het ruime balkon aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht.
De riante herenhuizen type B en C hebben een oppervlakte van 136 m2 tot 173 m2 met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer.

De royale herenhuizen type D hebben een oppervlakte van maar liefst 154 m2 tot 185 m2 en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden. Een aantal woningen krijgt ook nog eens een vliering. Handig als extra opslagruimte.

Om eenheid te creëren krijgen de herenhuizen van buiten dezelfde architectuur als de woningen en appartementen van Kop Noord, Zuid en Centraal. En net als de woningen in de eerdere fases.

Foto's

360° foto's en video

Nieuws

 • 26 oktober 2022

  Een blik van boven op Sluiseiland Vianen

  De woningen op Sluiseiland worden verkocht in vier verschillende fases. De woningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht, maar fase 3 (Sluiseiland Kop Noord) en fase 4 (De Sluismeester) bieden nog diverse ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 14 september 2022

  Nog enkele duurzame herenhuizen te koop in De Sluismeester

  Wonen in De Sluismeester heeft zo zijn voordelen. De volledig nieuwe woningen worden gasloos, voorzien van een eigen warmtepomp voor verwarming en koeling en zonnepanelen op het dak voor het opwekken van eigen ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 27 juli 2022

  Feestelijke start bouw De Sluismeester in Vianen

  Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject, met vrij uitzicht op de sluis en op loopafstand van het historische centrum van Vianen? Er zijn nog een aantal royale woningen te koop van het type D. Deze ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Koning makelaars (ERA)

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6376000

Van der Werf Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0347-371324
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads