Sluismeester

Vianen (UT) Oplevering gestart
Van € 667.500 tot € 775.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 32 (4 beschikbaar)
 • Wonen 154 tot 185 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 109 tot 122 m²

Project Sluismeester

BEL VOOR EEN AFSPRAAK EN BELEEF ZELF DE RUIMTE, UITZICHTEN EN KWALITEITEN! NOG MAAR 4 KANSEN!

De Sluismeester vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur, omringd door water, eeuwenoude bomen en bloeiende grasvelden. Én met een vrij uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen. De herenhuizen van deze laatste fase worden ontwikkeld aan beide zijden van het sluishuis. De Sluismeester dankt zijn naam dan ook aan deze mooie locatie.

Waar je aan de voorkant uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de eeuwenoude sluizen. Dagelijks zie je hier vele bootjes voorbijgaan waardoor je het eilandleven maximaal ervaart. Heb je wel zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen.

KARAKTERISTIEK VAN BUITEN, SPECTACULAIR VAN BINNEN
De 32 herenhuizen van De Sluismeester worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere en afwisselende architectuur. Want naast het verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen, voegen we bij De Sluismeester nog wat meer variatie toe. De herenhuizen van type B en C, aan beide zijden gelegen naast het sluishuis, hebben de woonkamer op de eerste verdieping waardoor je heel privé woont en met name door het ruime balkon aan de voorzijde heb je een prachtig uitzicht.
De riante herenhuizen type B en C hebben een oppervlakte van 136 m2 tot 173 m2 met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer.

De royale herenhuizen type D hebben een oppervlakte van maar liefst 154 m2 tot 185 m2 en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden. Een aantal woningen krijgt ook nog eens een vliering. Handig als extra opslagruimte.

Om eenheid te creëren krijgen de herenhuizen van buiten dezelfde architectuur als de woningen en appartementen van Kop Noord, Zuid en Centraal. En net als de woningen in de eerdere fases.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw augustus 2022
Start oplevering oktober 2023

Nieuws

 • 18 oktober 2023

  Ontdek Sluiseiland tijdens het Open Huis op 3 november a.s.

  Tijdens het Open Huis van Sluiseiland staat de verkopend makelaar voor je klaar om je alles te vertellen over de laatste beschikbare woningen in de deelprojecten Kop Noord en De Sluismeester. Het is zelfs mogelijk ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 25 juli 2023

  Laatste kans op wonen in De Sluismeester

  De laatste beschikbare woningen in De Sluismeester zijn van het type D. De herenhuizen hebben een royaal woonoppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en beschikken over vijf slaapkamers. Meer dan genoeg ruimte dus ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 22 februari 2023

  Bouw De Sluismeester in Vianen vordert snel

  Er zijn op dit moment nog enkele royale woningen te koop van het type D, waarvan enkele als splitlevel woning worden uitgevoerd. De woningen zijn met een woonoppervlakte van maar liefst 154 tot 185 m² en vijf ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads